Engers Malerfirma er med videre – Flint

Verdens blideste og service innstilte malerfirma er med Flint jentene videre i Rema 1000 ligaen. Dette setter vi selvsagt stor pris på.

Engers Malerfirma ble etablert av Ronny Enger i 1996. Enger har praktisert som maler siden 1989. Siden da har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst. I dag har de 10 fast ansatte og til en hver tid mellom 20-25 innleide malere og sommervikarer etter behov. 

Engers Malerfirma er en preferert leverandør av håndverkertjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Deres styrke er at det er kundene selv om anbefaler de videre til andre. De er engasjert også utenfor arbeidstid og du har kanskje sett navnet deres på diverse idrettsarenaer og anlegg. Engers Malerfirma er samfunnsengasjert og ønsker å dele overskuddet til frivillige lag og foreninger.

Det som kanskje overrasket mange kunder er at faget omfatter så mye mer enn bare å male, for eksempel grunnarbeid, sparkling, maling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeider og mye mer.

En maler må vite hvordan underlag og materialer fungerer sammen. Underlagene kan være forskjellige – som tre, plater, betong, mur, puss, tegl, plast eller metall. Forskjellige underlag krever ulik behandling, og våre malere har derfor kunnskap om valg av materialer og verktøy.

Engers Malerfirma vet hvordan farger forholder seg til hverandre og kan utføre alt arbeid som foregår før ferdigbehandling av en flate. I tillegg kan de sette opp veggbelegg av vinyl og tapet av papir og tekstil. Veggbelegg i våtrom er et viktig arbeidsområde.

Engers Malerfirma utfører også gulvarbeider i boliger og større bygg og behersker flytsparkling, avretting og legging av belegg av vinyl, linoleum og tekstiler på gulv og trapper. Gulvarbeider i våtrom er et viktig arbeidsområde. 

De samarbeider med gode snekkere og andre håndverkere slik at våre kunder blir ivaretatt på de fleste områder med tanke på pris og ønsker du som kunde har

Navn:
Engers Malerfirma
Adresse:
Halfdan Willhelmsens alle 44
Postnr/sted
3117 Tønsberg
Tlf
+47 928 98 405