Seier på hjemmebane! Kamprapport Flint Tønsberg Håndball – Levanger Håndballklubb – Flint

Søndag 6.oktober klokken 15:30 var det endelig hjemmekamp igjen i Rema 1000 Arena. Levanger Håndballklubb sto klare, men etter to ganger tretti minutter vinner vi i vår egen storstue 31-25!

Denne kampen hadde også ny fungerende trener, det er vår egen styreleder Sondre Aurmo som har tredd inn i rollen som hovedtrener frem til ny trener er på plass for vårt 1 divisjonslag. Vi snakket litt med Sondre i etterkant av kampen og fikk følgende kommentar;

Stolt av jentene, som har jobbet knallhardt i en turbulent periode. Det er et fokus på arbeidsoppgavene som er imponerende. Vi har et forsvarsspill, og spesielt i 1. omg, som er enormt bra. Dette gjelder også de første 15 av 2. omgang, hvor vi kun slipper inn 4 mål. Etter 45 min av kampen har Levanger kun scoret 14. Det er fantastiske tall.Deilig med seier! Det motiverer til knallhardt arbeid videre frem mot neste kamp.