Kamprapport vellykket Lerøy helg for Rekrutt guttelag – Flint

Kamprapport vellykket Lerøy helg for Rekrutt guttelag

Flint Falk rekrutt laget har også vært i aksjon i Lerøykvalifisering. Vi har mottatt følgende rapport fra laget:

Kamp lørdag mot Haslum ble seier 30-25. Dette var nøkkelkampen som måtte vinnes. Etter en litt nølende start fikk vi etter hvert fart på spillet. Vi lå under 13-11 til pause. I andreomgang klarte vi å dra i fra, med godt keeperspill av Johannes Berg, og kontrollerte inn til seier. Flints beste var Johannes Berg, som dessverre fikk en skade i løpet av andre omgang, og utespiller Anders Mossige måtte i mål.

Kamp søndag mot Viking TIF 31-15 . Med seier her var tredjeplass klar, og kvalifisering til Lerøy B målet. Med skadet keeper var det igjen Anders Mossige Bjune som voktet målet fra kampstart , og for ett innhopp! En haug med redninger, parader og kontringssatsninger gjorde at han ble kåret til Flints beste, vel fortjent. Dette var en solid kamp der vi dro ifra fra første minutt, og etter hvert ble det en klar ledelse. Vi fikk byttet på masse spillere, så alle fikk etter hvert prøvd seg på banen.