Årets første treningskamp gjennomført – Flint

Årets første treningskamp gjennomført

Flint Tønsberg Håndball holdt følge med Gjerpen i 20 minutter, men så begynte det å kladde litt. På stillingen 10-10 dro Gjerpen i fra, og kunne gå til pause med med en 5 måls ledelse 10-15.

Det tok 15. minutter ut i 2. omgang før Flint Tønsberg fikk litt mer flyt i spillet, men med bare to scoringer på de 15 første minuttene, ble det for mange mål å hente inn igjen på Gjerpen.

Flint Tønsberg endte på 23 mål, mens Gjerpen vant fortjent med 35 skårede mål.

Deilig å være i gang igjen, og greit med en gjennomkjøring før Fjellhammer Cup, som går av stabelen om 6 dager.

20. august kl. 19.00 spiller Flint Tønsberg NM-runde mot Hokksund i Sentrumshallen Hokksund. Med seier i denne kampen vil neste runde i NM bli spilt mot Gjerpen HK, den 24. august i Rema 1000. Kanskje er de duket for revansje om ikke mange ukene?