Trener Rekrutt / J20 Sesongen 2024/25 – Flint

Trener Rekrutt / J20 Sesongen 2024/25

Flint Tønsberg Håndball har gleden av å presentere Birgitte Sættem Jomaas som ny hovedtrener for Flint Tønsberg Håndball – Jenter 20 for sesongen 2024/25.

Birgitte har de siste sesongene vært hovedtrener for Flint J07, et lag hun har ledet med stor suksess med både nasjonale og internasjonale topplasseringer. Blant mange kan nevnes Finale i Norden Cup, Gull i Sønderjyske Cup, Finale i PW Cup, A-serievinner to år på rad, og 4 ganger gullvinner i Flint Tønsberg Cup. I dag kjemper Birgitte og hennes J07 lag i Final-8 om seier i Bring-serien 2024.

Flint Tønsberg Håndball er meget fornøyd med å kunne presentere en trener med Birgittes erfaring og kunnskap.

Birgitte er en ambisiøs trener med stor arbeidskapasitet – i tillegg til håndballfaglig tyngde.

Birgitte Sættem Jomaas talent ble tidlig lagt merke til og hun deltok i to mesterskap med yngre landslag. Sitt gjennombrudd på seniornivå fikk hun som 21-åring da hun ble verdensmester med damelandslaget under VM i Norge i 1999. Hun var med på Norges lag som tok bronse i OL 2000 i Sydney. Og med på Norges lag som tok sølv i Håndball-EM 2002 i Danmark.

I tillegg vant hun fem seriemesterskap, fem Norgesmesterskap, samt Cupvinnercupen med Larvik Håndballklubb.

I dag er Birgitte i tillegg til Flint Tønsberg trener, trener for Regionalt Landslagsmiljø (RLM) for gutter 06/07. Til sommeren avslutter hun Trener 3 utdanning, og har ambisjoner om å søke om Trener 4 plass.

Rekrutt J20 er en strategisk viktig satsing for Flint Tønsberg Håndball, skal vi kunne opprettholde vår posisjon i toppen av Norsk seriespill er det viktig at vi satser på og videreutvikler lokale jenter, samt trekker til oss talenter fra resten av Østlandet.

Vi i Flint Tønsberg Håndball er overbevist om at kombinasjonen Birgitte Sættem Jomaas og en sulten spillergruppe vil gi Flint Tønsberg mange positive opplevelser fremover og en lysende fremtid for håndball i distriktet.

Ta turen til hallen og se fremtidens stjerner allerede i dag!