Flint Tønsberg – Jenter 2008 fortsetter sin seiersmarsj! – Nå sikter de mot «The Treble» – Flint

Flint Tønsberg – Jenter 2008 fortsetter sin seiersmarsj! – Nå sikter de mot «The Treble»

Flint Tønsberg sine jenter, f. 2008 (Jenter 15) ,har i flere år markert seg lokalt, regionalt og nasjonalt, og våren 2024 er intet unntak.

Den 23. mars vant de Petter Wessel Cup, som regnes som uoffisielt norgesmesterskap for aldersbestemte klasser, og i dag, 6. april, vant de Region Sør Cup. Her møtte de en av sine «erkerivaler», Urædd, som det har vært noen tøffe bataljer mot oppgjennom årene.

Etter en jevn første omgang var stillingen 15-15 og man kunne føle den elektriske stemningen i hallen. Etter pausen hadde Flint Tønsberg et ekstra gir og førte an. De rykket sakte men sikkert i fra, og vant til slutt komfortabelt 30-25. De ble godt hjulpet av ivrige tilhengere, som fylte Nøtterøyhallen med kjente Flint Tønsberg -heiarop og taktfast tromming.

Vårsesongen er fortsatt ikke ferdig for de talentfulle jentene. Allerede i morgen spiller de seriefinale mot Nesjar – og de har tatt sikte på og håper å kunne innkassere trippelt gull på en sesong. Vi håper så mange som mulig møter opp for å heie på dem i jakten på «The Treble» (Kampstart kl 1530 i Rema 1000 Arena ). I tillegg står de på terskelen til å vinne J-16-serien, noe som kan bli en realitet med en seier over Reistad i deres kommende siste seriekamp.

Vi gratulerer med dagens seier og heier på våre gode Flint Tønsberg 2008-jenter i kampen mot Nesjar for å få  «The Treble» i morgen.

Heia Flint Tønsberg!