Flint Tønsberg Håndball «FUN» – Flint

Flint Tønsberg Håndball «FUN»

Fredag kveld, 15. mars kl. 18.30, samlet denne gjengen seg for å spille håndball og ha det gøy i Rema 1000 Arena. Alle guttene tilhører årgangen 2006, og med unntak av en spiller, som fortsatt er aktiv håndballspiller, er fellesnevneren at de har vært tidligere aktive håndballspillere i Flint Tønsberg Håndball.

Et tilsvarende tilbud har allerede vært i gang en liten stund på jente- / kvinnesiden. På tirsdager, fra kl. 21.00, samles en fing gjeng med damespillere for å være i aktivitet og ha det gøy med håndball.

Det er svært gledelig at vi har klart å starte opp dette tilbudet for spillere, som ønsker å holde på med håndball , men som ikke ønsker at det skal være så «seriøst».

Vi ønsker alle som kunne tenke seg å delta på dette tilbudet hjertelig velkommen til Rema 1000 Arena, enten på tirsdager eller på fredager:)