Flintjente tatt ut på landslagssamling med LK08 – Flint

Flintjente tatt ut på landslagssamling med LK08

Jentelandslaget (LK08) samles for første gang til samling i Oslo 26.02-01.03. Til denne samlingen har vår egen Emeli Sørvik Hansen (j2008) blitt kalt inn sammen med 40 av Norges beste spillere født i 2008. Dette blir en veldig spennende opplevelse for Emeli og vi ønsker henne masse lykke til på samling. Hør hva hennes trener Birgitte Sættem (Flint j07) sier om Emeli:

Emeli har helt siden hun ble sett i en hall utmerket seg med sin helt spesielle teknikk, sine ferdigheter, innsats og fysikk. Hun har vært en sentral spiller i alle år, og er en person som blir lagt merke til på banen i tillegg til sin personlighet som gjør henne til en spesiell lagspiller. Alle burde ha en slik spiller på laget. Flint er heldige som har henne, både for sine kvaliteter på banen og hennes ydmyke og positive holdning. Hun er ballsikker og like god i alle spillets faser

Birgitte Sættem, trener for j07

I tillegg til Emelie som er tatt ut på jentelangslaget (lk08), har vi to andre Flint jenter som er tatt ut som reserve til u-jentenes (LK06) samling i Skien 26.02-01.03. Gratulerer til Maren Warset (Flint rekrutt) og Selma Maria Jomaas (Flint j07).

Sjekk de ulike uttakene under: