Malin Alice Lundemo forlenger til 2026 – Flint

Malin Alice Lundemo forlenger til 2026

Vi i Flint Tønsberg er veldig glade for å kunne offentliggjøre at toppscoreren i 1. divisjon, Malin Alice Lundemo forlenger kontrakten med 2 nye år. En meget attraktiv spiller velger å forlenge og fortsette å være den lengstværende A-lagsspilleren i troppen. Malin er virkelig en spiller som går foran og er ikke redd for å ta ansvar uansett om det er på banen eller utenfor. Det er også derfor hun er kaptein på laget. Hun er et eksempel på profesjonalitet og de gode holdningene smitter over. På banen er Malin ikke redd får å gå i krigen. I forsvar er hun knallhard i duellene, og ikke minst smart som fremprovoserer mange tekniske feil. Fremover i banen går det fort. Malin er har en ekstrem hurtighet og duellstyrke og som forsvarer er det bare å stramme ankelstøttene.. for det er sjeldent gøy når Malin kommer imot deg. 

Flint Tønsberg er veldig glade for å forlenge med en «lokal» trønder som Malin, en spiller som holder et meget høyt nivå og vil fortsette å sørge for gode holdninger og mange spektakulære øyeblikk i Rema 1000 Arena de neste sesongene.