Ylva Vegard Aurmo forlenger til 2026! – Flint

Ylva Vegard Aurmo forlenger til 2026!

Vi har gleden av å forlenge med ei skikkelig Flintjente. Ylva Vegard Aurmo har vært i Flint Tønsberg hele livet og gått gradene gjennom barne-, og ungdomsshåndballen i Flintsystemet. Hun har klart steget med å etablere seg i en sentral og viktig rolle i damelaget. Ylva har en veldig sentral rolle i forsvaret vårt. Hun gjør en enorm jobb med hennes hurtighet og evnen til å forflytte seg over store avstander. Hun er på riktig sted til riktig tid. Hun er tøff i duellene for de som tør å ta sjansen. Fremover i banen er hun livsfarlig i ankomstspillet. Ylva har et kraftfullt og tungt skudd som er vanskelig å stå i mot. Hun er allerede en god håndballspiller i dag, men i tillegg har hun et stort potensiale. Vi gleder oss til å se den videre utviklingen de neste årene. 

For Flint Tønsberg som klubb, er det avgjørende at vi har lokalejenter i damelaget som Ylva. Hun er et bevis på at det er mulig å gå hele veien fra barnehåndballen og helt opp til toppen som lokal Tønsberg-jente.