Amalie Mogstad forlenger til 2026! – Flint

Amalie Mogstad forlenger til 2026!

Vi har gleden av å forlenge avtalen med Amalie Mogstad med hele 2-sesonger til. En veldig god og viktig spiller for oss i begge ender av banen. Ikke minst på utsiden av banen. Amalie er en av lederne i gruppen som alltid går foran som et godt eksempel i treningshverdagen og bryr seg virkelig om jentene rundt seg. Dette er en viktig egenskap som vi i Flint Tønsberg verdsetter høyt. 

Som håndballspiller er Amalie en av de mest treffsikre spillerne i ligaen. Både i kontringer, fra linja og ikke minst som straffeskytter. Hun er et stort repertoar som vi nyter godt av, og som hun jobber med daglig for å opprettholde i sitt offensive spill. I tillegg til å finne rommene til seg selv, er hun veldig dyktig på å skape rom og sette sperrer for å gi medspillerne sine gode muligheter.

Flint Tønsberg er veldig fornøyd med å kunne forlenge avtalen med Amalie for 2 nye år, et signal på at vi kommer til å forbli et lag å regne med. Det er også et godt tegn at spillere som kommer utenfra trives så godt i Tønsberg og i Flint, at de ønsker å bli i flere sesonger.