Christine Neumann Strøm forlenger til 2026! – Flint

Christine Neumann Strøm forlenger til 2026!

Vi i Flint Tønsberg er heldig! Vi har signert en 2 års kontakt med Christine Neumann Strøm, keeperen med den beste redningsprosenten i 1 div. Christine har hatt en voldsom utvikling denne sesongen og blitt en veldig viktig spiller for oss. Hun kan beskrives som positiv med mye glede og er målrettet i treningshverdagen. Så vi ser virkelig frem til de to neste årene.

Tidligere landslagstrener og vår keepertrener, Gunnar Pettersen sier dette om signeringen:

«Christine er en målvakt som hele tiden ser etter forbedringer i sitt spill. Hun forstår at små detaljer kan være forskjellen mellom en god og en mindre god prestasjon. Derfor jobber hun målbevisst med dette på hver trening. Så langt har dette blant først til at hun pr dato er den målvakten med høyest redningsprosent i 1.div, ca 40%. At hun nå signerer videre med Flint, er etter min mening en Vinn-Vinn situasjon. Christine kan jobbe videre i trygge rammer og klubben beholder en spiller som mest sannsynlig enda ikke har nådd sitt topp nivå.»

Flint Tønsberg er stolte av denne signeringen og vi fortsetter arbeide med å satse på unge, lokale spillere og gir de muligheten til å utvikle seg.