Bluetec – Flint

BlueTec startet med et mål om å bli ledende på energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg innen fem år. Selskapet har tatt store steg, og vi er i dag en betydelig aktør spesielt på Østlandet, men med oppdrag fra nord til sør.

Vi har hovedkontor og lager i Tønsberg, men for økt fleksibilitet har vi også eget prosjektkontor i Oslo. Ved valg av kontor og lager, verdsetter vi møteplass for våre kunder og samarbeidspartnere, samt tilgang til demoanlegg på energistyring, solenergi og ladeanlegg. Våre eksperter hjelper deg her med inspeksjon, testing, og bred kunnskap. Dermed kan du ta de viktigste beslutningene med all tilgjengelig informasjon.

BlueTec har en rekke sertifiseringer, deriblant i Elvirksomhetsregisteret DSB, Nelfo, Norsk Solenergiforening, StartBank, Vestfold Klima og Energiforum, m.fl. Vi samarbeider også tett med Enova og Norsk Elbilforening.

Vi har høyt fokus på HMS arbeid og miljøarbeid i det daglige. Vi er selvfølgelig Miljøfyrtårn sertifisert og jobber mot å bli klimanøytrale i løpet av neste år.

Våre private kunder får dokumentasjon direkte i Boligmappa.no. Bedriftskunder får på sin side tilgang til all nødvendig dokumentasjon og FDV i vår skybaserte prosjektmappe. Her lagres og oppdateres dokumentasjon kontinuerlig, slik at du alltid er sikret korrekt informasjon.

Hos oss i BlueTec får kunder, ansatte, og andre interessenter, alle tilgang på ledende ekspertise innenfor energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg. Vi øker kompetansen internt med kurs fortløpende, og vårt mål er å holde oss oppdatert innenfor vårt fagfelt, slik at du som kunde mottar den beste hjelpen mulig!