Poengfangst på hjemmebane for våre Bring- og Lerøylag – Flint

Poengfangst på hjemmebane for våre Bring- og Lerøylag

God poengfangst i helgens Bring- og Lerøyserier på hjemmebane!

Rekruttjentene (bildet 1) startet helgens håndballefest tidlig lørdag morgen med kamp mot Aksla. I førsteomgangen spiller rekruttene jevnt med motstanderen, men klarer å skaffe seg en 2 måls ledelse til pause (9-11). Andreomgang starter jevnt, men etter drøye 5 min ut i omgangen skaffer rekruttjentene seg en 5 måls ledelse og ser seg aldri tilbake! I andre kampen mot Gneis får rekruttjenene kjenne hvor høyt nivå det er i Lerøyserien. I første omgang kommer rekruttene skjevt ut og sliter med å få satt ballen i mål. Dette satte et stor preg på kampen. Rekruttene kjempet hardt og godt, men det ble for tøft å hente seg inn igjen. Med en seier og ett tap tar rekruttene med seg 2 nye poeng inn i neste runde av Lerøyserien

J16 hadde fått fordelt sine to kamper over denne helgen til en lørdag og en søndags kamp, og som kanskje var helt optimalt for jentene. Denne helgen viste de hvorfor laget er blant favorittene til å nå sluttspillet i sin avdeling, og gjorde kort prosess på de tilreisende lagene Sotra og Havørn. Med 4 poeng på hjemmebane, samt 4 poeng fra første runden, topper jentene tabellen sammen med Kolbotn som også står ubeseiret etter 4 kamper.

G16 klarte ikke komme helt i gang i sin første kamp, hvor det ble tap mot et sterkt Nærbø lag. I kamp to hadde guttene mer å vise og reiste seg mot et godt Asker lag. Gutta kjørte på og puttet hele 36 mål før kampen var slutt. Også guttene tar med seg 2 nye poeng inn i neste runde av Bringserien.

Helgens resultater:

Rekrutt Jentene Aksla – Flint Tønsberg 17-21

Rekrutt Jentene Flint Tønsberg – Gneis 17 -27

J16 Sotra – Flint Tønsberg 14-28

J16 Flint Tønsberg – Havørn 34-20

G16 Nærbø – Flint Tønsberg 28-12

G16 Flint Tønsberg – Asker 38-21

Vi er veldig stolte over våre lag og deres prestasjoner, og ønsker dere alle lykke til videre i Bring- og Lerøyserien!

Heia Flint