Lykke til med Flint Tønsberg Cup! – Flint

Lykke til med Flint Tønsberg Cup!

I underkant av et døgn blåses Flint Tønsberg Cup i gang, og jeg håper den vil gi spillere, trenere, lagledere og supportere mange gode minner og håndballopplevelser! Tilbakemeldingene fra arrangementskomiteen er utelukkende positive, og det meldes om det høyeste antall overnattende lag noen gang.

En stor takk til alle dere som i flere måneder i forkant av turneringen har lagt ned uttalelige dugnadstimer, takk til alle dere som kommer til å bidra med dugnadstimer under selve turneringen, takk til alle dommere som skal dømme, takk til alle supportere som skal heie frem sine lag og takk til alle spillere som deltar!

Husk FAIR PLAY, og lykke til med Flint Tønsberg Cup!

Sportslig hilsen

Sondre Aurmo, Styreleder, Flint Tønsberg Håndball