Trygve Trangerud blir ny hovedtrener – Flint

Trygve Trangerud blir ny hovedtrener

Jobben med å få på plass ny trener for Flint Tønsbergs A-lag er avsluttet. Flint Tønsberg Håndball er meget fornøyd med å ha fått med Trygve Trangerud på laget. Trygve tikker av på de aller fleste punktene som spillerne og klubben ønsker at en ny trener skal inneha av lederegenskaper. Dette har vært helt avgjørende faktorer for at valget falt nettopp på ham.

Trygve har frem til nå hatt en lang og aktiv karrierer som håndballspiller på nasjonalt toppnivå, både i Molde, Nøtterøy og Herulf Moss(som spillende assistenttrener). Trygve er i starten av sin trenerkarriere, og vil fra høsten starte opp med en Trener 3 utdannelse.  

Trygve er ansatt for en periode på 4 år, i en 2+2 avtale, og vil tre inn i sin nye rolle fra og med 1. juni 2023.

 Vi ønsker Trygve hjertelig velkommen:)