Nå har påmeldingen åpnet til årets sommerskoler! – Flint

Nå har påmeldingen åpnet til årets sommerskoler!

PÅMELDING

Her er påmeldingen til Flint Tønsberg sine to håndballskoler i August. Her kommer du kunne velge på de to forskjellige skolene.
 
Elite skolen: Ønsker du og spille håndball på ett høyere nivå? Bli trent av topptrener og få lære deg mer om hva som skal til for å bli best? Då er Elite skolen noe for deg! På Flint Elite skole vil deltagerne trene som elite spiller, bli trent av topptrenere og høre foredrag om hva som skal til for å bli best. I løpet av disse fem dagene vil deltakere få 2 håndballtreninger/dag, fysisk trening, foredrag og nye venner. Alt for att arbeide mot utvikling på håndballbanen.
 
Mandag til fredag kl 9-15
 
Fun school: Ønsker du fem dager med aktiviteter, håndball og moro med vennene? Då er Flint Fun school noe for deg!
På Flint fun school kommer deltagerne få å prøve forskjellige idretter, aktiviteter og spille håndball. I løpet av disse fem dagene blir det 2 aktiviteter/idretter per dag, lek ute og inne. Samt en del tid du bare kan vare med vennene.
 
Mandag til fredag kl 9-15
 
BETALING GJØRS VIA VIPPS: #583467 eller seinere i påmeldingen.