Alina blir ny leder av Flint Tønsberg Cup – Flint

Alina blir ny leder av Flint Tønsberg Cup

Det er meget gledelig at vi i dag kan presentere Alina Andersen som vår nye leder av Flint Tønsberg Cup. Alina har signert for 2 år, og inntrer i rollen som leder av Flint Tønsberg Cup med umiddelbar virkning.

Alina har tidligere vært spiller i Flint Tønsberg Håndball sine yngre årsklasser, og brenner for sporten. Til daglig studerer hun Sport Management på Idrettshøgskolen i Oslo, og ser for seg en fremtidig yrkeskarriere i en administrativ rolle innen idretten. Alina har siden 1. klasse på videregående, i 2018, vært medieprodusent for Håndball TV/Direkte Sport, noe hun fortsatt holder på med.

Vi er svært glade for å få henne på plass som leder av Flint Tønsberg Cup, og ønsker henne hjertelig velkommen tilbake til «Flintfamilien».