Tilbake på banen, ett prosjekt i Flint Tønsberg håndball – Flint

Tilbake på banen, ett prosjekt i Flint Tønsberg håndball

Flint starter nytt prosjekt: Tilbake på banen. Ett prosjektet der vi ønsker å bygge en arena/miljø for spillere som er ute med skade. Hvor vi kan oppmuntre hverandre i en utfordrende tid, dele erfaringer og skape et trygt miljø hvor man kan føle seg en del av noe større.

Prosjektet er skapt av, og vil bli ledet av, Marte Moberg. Trenere for klubbens J06 og Rekrutt. Som selv har vært igjennom flere tøffe opptreningsperiode.

Jeg selv har vært gjennom noen opptreningsperiode hvor jeg syns det har vært vanskelig og tungt å sitte på sidelinjen mens lagvenninnene/lagkompisene trener og har det gøy. Tidvis opplevd det som veldig ensomt. Så derfor ønsker jeg å starte opp dette prosjektet med mål om å gjøre det lettere for utøvere som er ute med skade å holde seg motiverte til å gjennomføre rehabiliteringen, at det er en dag i uken man kan ha fult fokus på opptrening, og som sagt skape et miljø hvor vi heier hverandre fram og oppmuntre hverandre til å komme «tilbake på banen».

Dette er et prosjekt vi nå kommer til å starte opp fra kommende torsdag av (2.feb). Med faste økter hver torsdag fra 18.00-19.30 på styrkerommet i Rema 1000 Arena.

Min tanke med prosjektet er at vi ønsker å bygge en arena/miljø for spillere som er ute med skade. Hvor vi kan oppmuntre hverandre i en utfordrende tid, dele erfaringer og skape et trygt miljø hvor man kan føle seg en del av noe større.

Øktene gjennomføres av spilleren selv med opplegg fra sin fysio eller ett styrkeprogram som ikke belaster skaden. Om noen trenger hjelp til å lage alternative økter så hjelper vi gjerne med det også. Det er ikke noen begrensinger for hvilke skader man har, om det er kortvarig eller langvarig, belastning eller akutt. Det er heller ikke slik at man må være der hver gang, men litt slik det passer deres opptrening. Har det seg slik at noen er ferdig med opptreningen og klar for kamp igjen, så har vi nådd ett av målene om at spilleren har kommet «tilbake på banen».

Om noen har noen spørsmål så gjerne ta kontakt med meg;

Martemoberg@gmail.com

Ellers så håper jeg at dere trenere oppmuntrer spillerne deres som er skadet å komme på disse øktene.