Torbjørn Klingvall gir seg i Flint Tønsberg Håndball – Flint

Torbjørn Klingvall gir seg i Flint Tønsberg Håndball

Flint Tønsberg Håndball og Torbjørn Klingvall er enige om å avslutte samarbeidet etter endt sesong. Flint Tønsberg Håndball klarer ikke å imøtekomme de fremtidige økonomiske forpliktelsene, som var basis for avtalen mellom Flint Tønsberg Håndball og Torbjørn Klingvall. Økonomiske utfordringer gjør at klubben må endre sin elitestrategi for de kommende sesongene.

Torbjørn Klingvall overtok som hovedtrener for Flint Tønsberg Håndball i desember 2021.
Sesongen 2020/2021 endte med nedrykk til 1. divisjon og tilbake sto en svært begrenset spillerstall. Torbjørn klarte på kort tid å stable et A-lag på beina, og har etablert Flint Tønsberg Håndball som et godt og stabilt 1. divisjonslag, som i dag slåss på øvre del av tabellen.

Torbjørn Klingvall har i perioden som hovedtrener og leder av sportskomiteen bidratt til å utvikle Flint Tønsberg Håndball på en fantastisk måte, som klubb både sportslig og organisatorisk. Hans arbeid har hatt et tydelig fokus på utvikling og vekst.

Flint Tønsberg Håndball ønsker Torbjørn Klingvall lykke til videre!