«La Fortuna» – Flint

«La Fortuna»

Når sluttsignalet gikk i Rema 1000 Arena i kveld, i oppgjøret mellom Flint Tønsberg Håndball og Fjellhammer, hadde publikum vært med på en berg og dalbane av en håndballkamp.

Flint Tønsberg gjorde en sterk 1. omgang og gikk til pause med en 7 måls ledelse, 16-9. Med mer nøyaktighet i ankomstfasen de siste 10 minuttene av omgangen, ville nok ledelsen vært enda større.

Hva som ble sagt i pausepraten i to garderobene er uvisst, men Fjellhammer startet 2. omgang med et vanvittig tenningsnivå, og spiste raskt opp ledelsen til Flint Tønsberg. Etter 13 minutter ut i 2. omgang sto det 18-18 på resultattavla, og herfra og ut fulgte lagene hverandre tett.

Med ballkontroll i siste spilleminutt, og en ledelse med 24-23, hadde Flint Tønsberg matchball. Alt lå til rette for å sette den berømte spikeren i kista, men Fjellhammer snappet ballen. Flint Tønsberg fikk utvisning, og Fjellhammer gikk i angrep med muligheten til å utligne.

Fjellhammer gikk i angrep 7 mot 5, men lyktes ikke med å få ballen i mål. Etter litt klabb og babb fra begge lag gikk til slutt sluttsignalet og Flint Tønsberg kunne juble over to nye poeng. La Fortuna!

Andrea Holmsveen Moen ble kåret til Flint Tønsberg Håndballs beste spiller.