Velkommen til «Oktoberfestival» – Flint

Velkommen til «Oktoberfestival»

I løpet av 7 dager spiller Flint Tønsberg 3 kamper i REMA 1000 Arena, 2 seriekamper og 1 cupkamp.

Første kamp går av stabelen onsdag 12. oktober kl. 19.00 mot Fjellhammer. Fjellhammer står med like mange poeng og like mange spilte kamper som Flint Tønsberg. Flint Tønsberg ligger foreløpig på andreplass, mens Fjellhammer ligger på fjerde. Dette blir helt sikkert et spennende og tett oppgjør.

Den andre kampen er også en seriekamp og spilles søndag 16. oktober kl. 17.00. Motstanderen denne kvelden er Fyllingen, fra Bergen, som i dag ligger på en 11. plass.

Kamp nummer 3 er en 1/8-dels finale i NM, og spilles mot Byåsen onsdag 19 oktober kl. 18.30. Byåsen var det eneste laget Flint Tønsberg tok 4 poeng fra i fjorårets sesong i eliteserien. Vinnerstatistikken er dermed på Flint Tønsberg sin side, og så gjenstår det å se om Flint-jentene kan fortsette med å «ta skalpen» til jentene fra Trondheim.

Møt opp i REMA 1000 Arena og støtt jentene i et meget tett og hektisk kampprogram.