Flint Tønsberg Cup 2022 en suksess – Flint

Flint Tønsberg Cup 2022 en suksess

Turneringen har vært preget av høyt aktivitetsnivå, gode sportslige holdninger og prestasjoner, samhold, stolthet og glede. Vi benytter sjansen til å takke alle utøvere, trenere og lagledere for alle flotte bidrag på og utenfor banen. En ekstra takk til alle frivillige funksjonærer, dommere og samarbeidspartnere som har gjort det mulig å arrangere turneringen.

170 lag med til sammen1800 spillere har i tre dager spilt 379 kamper. Det har blitt scoret 4669 mål, og sikkert avverget og reddet minst like mange sjanser. 60 dommere har delt på å lede kampene, noe som har medført at enkelte dommerpar helt sikkert har dømt 10-15 kamper – en heltedåd!

Mange av våre eldste lag leverte gode sportslige resultater gjennom helgen. Jenter og gutter f. 2009 kom til kvartfinale, jenter og gutter f. 2008 kom til semifinale, jenter og gutter f. 2007 tok hver sin 1. plass, mens gutter f. 2006 ble nr. 2 i sin årsklasse.

I de yngre årsklassene var det ingenting å si på innsatsen og engasjementet blant hverken utøvere, trenere, lagledere og tilskuere. Flint Tønsberg Håndball har en god rekruttering av både gutter og jenter. Dette lover godt for fremtiden:)