Emelie Lundin (28) er vår nye administrative leder – Flint

Emelie Lundin (28) er vår nye administrative leder

Flint har lenge hatt et ønske om å ansette en administrativ leder. Vedkommende skal bidra i driften og den sportslige aktiviteten. Hjertet i Flint er det som skjer på parketten. Her skapes kontakt og forståelse for utøvere, trenere, ledere, dommere og alle andre. Dette vil gjøre Emelie Lundin til en nøkkelperson i klubben som vil bidra til videre utvikling.

Emelie Lundin kom til Flint fra Stockholm og Hammarby. Det å kaste loss fra Sverige er en tøff avgjørelse og vi i Flint er veldig glade som har fått denne kunnskapsrike lederen og treneren med på laget. Emelie skal jobbe med både administrasjon og sport i Flint. Hun er allerede godt igang og har overtatt D2 laget. Med nest høyeste trenerutdannelse fra Sverige er dette en jobb hun er godt kvalifisert for.

Emelie har også jobbet mye med breddehåndballen i Hammarby og skal bruke denne kunnskapen til å strukturere breddearbeidet i Flint sammen med sports komiteen og våre dyktige trenere. Fokus på struktur i tidlig aldersgrupper tror vi vil skape enda større interesse og gjøre at enda flere blir med anda lenger. Flest mulig, -lengst mulig.

Emelie vil etterhvert også ha sin kontortid i Rema 1000 Arena. Hun blir et viktig kontaktpunkt i klubben og sammen med klubbens komiteer skal hun sørge for en god drift.

Vi ønsker Emelie varmt velkommen til Flint.