13-målstap i Skedsmohallen – Flint

13-målstap i Skedsmohallen

Romerike Topphåndball fremsto som uhyre sterke i Skedsmohallen i kveld og viste til gangs at denne sesongens resultater ikke er tilfeldig.  Og at det heller ikke er tilfeldig at de har slått lagene på sølvplass og bronseplass i serien i år.

Flint var i føringen en gang i kampen, på 2-1, og var med frem til 3-3.  Men da satte hjemmelaget inn et ekstra gir og gikk til 13-4 ledelse.  Det var ikke lett for Flintjentene å komme til sjanser mot et ivrig og fotrapt forsvar, og det endte med seks scoringer i løpet av de 30 første minuttene.


I REMA 1000-Arena før jul var forskjellen mellom lagene på to mål.  Det er ingen tvil om at Romerike har tatt sjumilssteg siden den gang og de hadde god kontroll i store deler av kampen. De spilte med stor entusiasme og hadde et høyt tempo i spillet sitt.  Bakover jobbet de godt og bakerst har de en målvakt i Vilde Johansen som har en egen evne til å lukke buret fullstendig i perioder.

Heldigvis kom Flint til hektene mot slutten av kampen og vant de siste 20 minuttene 8-7.  Det berget et relativt hederlig resultat for underveis tegnet det å kunne bli enda styggere sifre. 


Flint fikk ikke vist hva som bor i mannskapet i denne kampen, men det er mye læring å hente i hvilken entusiasme kveldens motstander har i spillet sitt.  Prosjekt Klingvall er fortsatt bare i startgropa og han og jentene reiser hjem til Tønsberg for å fortsette det gode treningsarbeidet. 

Neste motstander er Follo HK Damer hjemme i REMA 1000 Arena.  Det blir en god mulighet for Flint til å komme tilbake til nivået som ble vist i seieren mot Oppsal på søndag. 

Ylva Aurmo

YLVA AURMO sa dette om kampen rett etter kampslutt:

– Jeg synes det var kjipt, vi får ikke frem så mye av det potensialet vi har i denne kampen.  Det er en kamp som ikke helt går vei.  Vi slet med å få ballen i mål.  Vi hadde en dårlig kamp hvor ingenting fungerte for noen, vi klarte ikke å få det til som et lag.

– Dette var et steg tilbake fra søndagens fine kamp mot Oppsal, men det er noen dager ting ikke sitter og i dag var en sånn dag for oss. 

– Det er ikke gøy å tape, så vi er skuffet.  Det er kjedelig at vi ikke får det til som vi ønsker.  Nå er det bare for oss å jobbe videre, stå på og trene.  Så er det noen kamper til hvor vi har mulighet til å motbevise det vi viste i dag. 

Seriekamp i REMA 1000-ligaen 16. mars 2022

ROMERIKE – FLINT TØNSBERG  29-16  (15-6)

Andrea Varvin Fredriksen 3
Malin Lundemo  2
Sanne Løkka Hagen  2
Charlotte Koffeld Iversen  2
Karoline Müller Lislien  2
Celina Vatne  2
Felicia Celine Tangen  1
Maria Kvannli  1
Anna Klausen Jacobsen  1
Martine Grip Øvreberg
Vivi Storvang
Zaynab Elmrani
Julie Dybdahl
Ylva Aurmo


KAMPUTVIKLING ROMERIKE – FLINT

1. omg:  1-0  *  1-2  *  3-3  *  6-3  *  13-4  *  15-6.

2. omg:  19-6  *  22-8  *  24-12  *  27-15  *  29-16.


STARTOPPSTILLING

Målvakt:  Zaynab Elmrani
Venstrekant:  Andrea Varvin Fredriksen
Venstreback:  Celina Vatne
Midtback:  Malin Lundemo
Høyreback:  Sanne Løkka Hagen
Høyrekant:  Charlotte Koffeld Iversen
Linjespiller:  Martine Grip Øvreberg