Toppoppgjør (Bringserien) i Rema 1000 Arena 12 mars for Flint J16 – Flint

Toppoppgjør (Bringserien) i Rema 1000 Arena 12 mars for Flint J16

Lørdag 12. mars venter en fantastisk spennende håndballdag for Flint sitt ubeserirede J16 lag i den landsomfattende BRING-serien i Rema 1000 Arena. På motsatt banehalvdel står Sandefjord og Fjellhammer som heller ikke har avgitt poeng, og det er de tre topplagene som møtes for å spille om 1. plass i serien og den gjeve plassen i det nasjonale sluttspillet.

Flint sitt gode 2005 lag har levert varene hittil i sesongen og slått alle motstandere på sin vei både i Bergen og Stavanger. Med tøft forsvarspill, og hurtig håndball har de hentet poeng i landserien i tøffe kamper. Mange hadde spådd at nettopp Flint, Sandefjord og Fjellhammer skulle gjøre jobben gjennom sesongen og toppe tabellen sammen, og slik ble det også.

Førstkommende lørdag har Flint-jentene hjemmearrangement, og har fått best mulig utgangspunkt til å kunne hamle opp med solid motstand denne helgen. Trener Sølve Sundrehagen vurdere motstaderne slik;

Sandefjord har i flere år vært det mest solide laget her i fjorden, og vunnet seriespillet flere ganger. Gjennom høstsesongen slet laget med skader, men etter jul har laget fått alle sine spillere på bena og viser til veldig gode resultater. Laget er et komplett lag med gode spillere i flere posisjoner, med en ekstra styrke i kontringsspillet sitt, så vi må sette ballen i mål.  Vi møtte et komplett Sandefjord i slutten av januar i seriespillet, og landet her en fin 5-målsseier, men nå er det ny kamp og nye muligheter. Vi vet at pingvinenen, som de kaller seg, har skikkelig lyst på revansje, så dette blir spennende. Vi gleder oss skikkelig til denne kampen.

Fjellhammer har en enorm bredde i troppen sin, og hamler opp med det meste av god motstand både lokalt i serien i Oslo-området, og nasjonalt. Etter å ha sett laget i aksjon ved noen anledninger vil jeg dra frem forsvarsspillet deres som en styrke som skiller Fjellhammer fra mange andre. De løper inn mye mål, og det er et direkte resultat av jobben de legger ned bakover. Vi har også fått se hvor det er mulig å utfordre Fjellhammer, så vi har en god plan på å stoppe løpsmulighetene til Fjellhammer. På papiret er Fjellhammer er laget det sterkeste denne helgen, men ballen er rund, og både jentene og jeg tror at Fjellhammer kommer til å avgi poeng denne helgen.

Videre forteller han at Flint har trent godt frem mot denne hjemmerunden og er i form. Det har vært lite kampaktivitet hittil i sesongen, da mange lag har avlyst grunnet covid, men spillere og teamet har gjort det beste ut av det og er så forberedt som vi kan få blitt. Troppen er i skrivende stund skadefri, og laget skal ha alle muligheter til å få gode opplevelser til helgen. Jentene går for seier i begge kampene, og skal krige og løpe hele veien ut. Våre styrker er løpskapasiteten, sammen med gode duellspillere, så det blir veldig spennende å se hvordan vi står mot to knallgode motstandere.

Du oppfordres til å komme i hallen i helgen å heie på byens unge talenter og fremtidige damelagsspillere, og du kan forvente tøffe dueller, høyt tempo og skikkelig god stemning både på banen og tribunen.

Flint spiller mot Sandeford klokken 11:00, og Fjellhammer klokken 19:00.