6 Mars – Lokalderby og Bringserie på hjemmebane – Flint

6 Mars – Lokalderby og Bringserie på hjemmebane

Søndag 6 mars blir det show i Rema 1000 Arena. Byens beste håndballgutter- og herrer inviterer til festhåndball, så her er det om å gjøre å kjenne sin besøkelsestid. Vi byr på lokalderby, topp håndball med noen av norges beste G16 lag, sleivkast, vafler og kaffe. 

Dagen starter med G13

Dagen starter med ett lokalderby mellom Flint G13 og Teie kl 0930. Forrige gang lagene møttes ble det seier for Flint etter ett tap tidligere på høsten i 2021. Med seier vil Flint også gå forbi Teie på tabellen.

Bring – Flint G16 spiller kl 11:00 og 19:00

Flint G16 møter Åkra IL kl 1100 til kamp i Bringserien, avdeling 02. Disse lagene møttes også i Bring-kvalifisering i september der Flint tok en grei seier. Det skal nevnes at selve seriespillet ikke har godt så bra foreløpig, så begge lag er desperat ute etter poeng, og vi forventer en tøff og jevn kamp denne gangen.

Kl 1500 vil Åkra IL møte Kjelsås i Bring-kamp nr 2 denne dagen. Kl 1900 er Flint G16 på plass igjen, denne gangen i kamp mot Kjelsås. Kjelsås er ett lag vi har møtt flere ganger i PwCup og andre turneringer. De spiller med mye systemer og innøvde trekk, så her gjelder det å stå stødig i forsvar og være konsentrert hele tiden. Etter en litt tung høst med flere spillere ute med skade, både langtid og kortvarig, så har vi fått litt mer sving på spillet etter jul. De fleste av gutta er tilbake i full trening, og vi håper å stille fulltallig til helgen. Målet er helt klart seier i begge kamper, 4 poeng og flytte oss noen hakk opp på tabellen. 

4 Div – Herrelaget spiller mot TT kl 16:30

Herrene i 4 div gikk på ett surt tap mot TT’s herrer i høstsesongen. Det skapte en høy motivasjon og treningsiver, og herrene er nå klare til å vise hvem som er best i byen. De har ligget i hardtrening siden november  julebordsesongen, og har lagt ned en formidabel innsats de siste ukene for å toppe formen inn mot søndagens kamp. Flere av herrene er observert på høydetrening i vinterferien, mens andre har toppet formen med intervaller på Tønsberg brygge de siste helgene.  Det ligger mye prestisje i denne kampen! Kampstart er kl 1630, og vi satser på at denne topptrente gjengen holder i minst 1 omgang. Her blir det underholdning og topp innsats fra første minutt, og så faller nok kvaliteten etter noen minutter. Herrene lover å by på seg selv med korte sprinter, flyvere, pasningsfeil, skuddbom, hoftestrekk, utvisninger, innøvde trekk ingen skjønner noe av og alt som hører til i 4 divisjon.  

Vi sees i Rema 1000 Arena på søndag. Det kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse.