Flint gutter på samling med guttelandslaget (LM06)

I 2021/22 sesongen tok Flint for alvor tak i satsingen på guttesiden. Et herrelag i 4 disjon og et gutter 16 lag med deltakelse i Bring markerte noe nytt. Derfor ekstra hyggelig når nye årganger gjør seg bemerket og har spillere som blir tatt ut til aldersbestemte landslag. Denne gangen gjelder det 2006 årgangen.

Vi gratulerer derfor Georg Kvalnes og Magnus Krohn med uttak til Guttelandslagets samling for LM06. Samlingen er i Skien 14-17 februar.

Georg har spilt håndball siden han var 10 år. Han spiller venstreback. Georg er en sterk forsvarsspiller, har gode finter og er god på skudd. Han gjør også medspillere gode. Han har hatt en utrolig god utvikling siste året.

Magnus er Flint G06 sin eneste keeper. Han har stått fast i mål siden han var 12 år Magnus har virkelig utviklet teknikken, spilleforståelsen og treningsinnsatsen og leverer ofte høy redningsprosent i kamp.

GRATULERER MED UTTAKET TIL BEGGE TO.