Flint J16 er ubeseiret i BRING-serien! – Flint

Flint J16 er ubeseiret i BRING-serien!

I helgen deltok Flint J16 i 2. runde av BRING-serien. Denne gangen gikk flyturen til Bergen, og jentene hadde spennende kamper mot arrangørlaget Gneist og bergenslaget Bjørnar.

Flint reiste med et stort reisefølge av spillere, foreldre og heiagjeng til Bergen. Teamet reiste tidlig fra Torp lørdag morgen, selv om begge kampene gikk søndag. På planen sto sosialisering , shopping, god mat og oppleveser i Bergen by før alvoret startet i Sandslihallen på søndag. Bergen leverte på alle måter, og ikke minst fikk jentene oppleve skikkelig vestlands-vær fra alle årstidene på få timer. Med mange nye paraplyer i bagen gikk turen til hotellet rett ved hallen på kvelden, for spillermøte og taco-middag før full håndballsøndag ventet jentene.

Gneist – Flint Tønsberg 21-25

Flintjentene var ubeseiret frem til denne runden og plassert noen plasser over arrangørlaget Gneist før lørdagens første kamp. Gneist viste seg å være et slagkraftig lag og utfordret jentene fra Tønsberg med gode skudd fra distanse gjennom hele førsteomgangen. Flint scoret jevnt og trutt fremover, men med et forsvar som ikke fungerte som vi ønsket var det uavgjort mellom lagene til pause. Pausen ble brukt til småjusteringer i forsvarsspillet, som fort gav resultater da andre omgangen ble blåst i gang. I viktige perioder av omgangen lukket Flint igjen bakover med tøft duellspill og godt målvaktspill, noe som gav enkel scoringer fremover og dermed 21-25 seier til Flint. Beste spiller hos Flint Tønsberg ble bakspiller Jackeline Hoksrød, og det grønne kortet for Fair Play gikk til Fanny Falkenberg.

Flint Tønsberg – Bjørnar 29-14

Bergenslaget Bjørnar sto med null seiere før kampen mot Flint, og var plassert helt på bunnen av tabellen. Men alle lag i BRING har noe å by på, og det hadde også Bjørnar. Nok en gang møtte Flint-jentene atletiske bergensere med mye skuddkraft. Kampen starte jevnt, men med fullt fokus på forsvarsspill, og godt spill fremover dro Flint sakte men sikker ifra Bjørnar gjennom den første omgangen. Med god ledelse til pause var grunnlaget lagt for en god andreomgang, og jentene fortsatte der de slapp. Med kantspillere med full uttelling, og enkle kontringsmål ble det en solid 29-14 seier til Flint. Beste spiller ble linjespiller Pernille Jørgensen, og Fair Play gikk til Mathea Johre Christensen .

Trener Sølve Sundrehagen oppsummerer helgen slik: «En super helg med nye gode håndballminner i boks. Sportslig klarer vi målet vårt om 4 nye poeng, og det er ekstra fint å se at flere og flere jenter begynner å bli skikkelige bidragytere i laget, noe som gir trygghet og mere bredde i stallen. Ikke minst må det skrytes av jentene som virkelig er i god form, og står løpet ut når det gjelder som mest»

Flint topper nå sin pulje sammen med knallsterke Fjellhammer og Sandefjord, og nettopp disse tre lagene møter hverandre i neste runde som er hjemmerunden i mars. Vi gleder oss til en skikkelig røff håndballdag i Rema 1000 Arena lørdag 12. mars. Hold av dagen