Flint J18 topper sin Lerøy pulje etter 2 nye seire – Flint

Flint J18 topper sin Lerøy pulje etter 2 nye seire

Med en bakrekke og kantspiller fra Eliteserien så stiller Flint med et sterkt lag i Lerøyserien. Her er det mulig å nå helt til topps og bli norges beste J18 lag. Bak elite spillerne er det en rekke lovende juniorer som gjør at bredden i mannskapet er stor. Gabi Sørvik Hansen og Charlotte Iversen spillte ikke denne helgen.

Flint – Konnerud 28-18 : I første kampen mot Konnerud var oppgjøret i prinsippet avgjort etter 12 minutter når Flint gikk opp til en 10-2 ledelse. Til pause stod det hele 17-5. I andre omgang var det større rotasjon på mannskapet og det var ikke like lett å beholde flyten fra første omgang. Men hele bredden i troppen ble benyttet og alle fikk vist fram flotte prestasjoner. Spesielt imponerende var Vår Johansen med underarms skudd, fikse innspill og finter som plasserte motspiller i «pølsebua». På Konnerud imponerte Elise Olsen stort med gjennombrudd, finter og stor fart. Elise ble fullt fortjent kåret til banens beste.

Sanne Løkka Hagen (2), Karoline Müller Lislien (2), Julie Pharo Borg (2), Marlin Swift-Johannessen (6), Marthe Nikoline Hovde, Mia Stensby Kierulf, Henriette Amalie Ugland Aamodt, Ona Vegard Aurmo (1), Felicia Celine Tangen (2), Silje Bolstad Johansen (1), Vår Frøland Johansen (4), Selma Koppang Ørpen (2), Mia Vik Gabrielsen (6), Emma Margrethe Nordskog Thingvold

Mia Vik Gabrielsen lager ett av sine 6 Mål mot Konnerud

Flint – Sandnes 29 – 16 : Første omgangen begynte som kampen mot Konnerud. Flint jentene fulgte skjema til ett mål i minuttet. Det holdt ikke helt. Det ble mange korte angrep og rush. Anført av en god Emma Thingvold i mål så kunne utespillerne fosse på i hvert eneste angrep. Det gjorde de til måltavla viste 21-7 i hjemmelagets favør. Andre omgangen ble litt mer brokete. Ikke helt lett å følge opp den forrykende første omgangen. Men Flint beholdt status. Seier 29-16 var en fin avslutning på en fantastisk lørdag. Flint har nå fire av fire seire og leder sin pulje i Lerøyserien.

Sanne Løkka Hagen (5), Karoline Müller Lislien (4), Julie Pharo Borg (1), Marlin Swift-Johannessen (2), Marthe Nikoline Hovde (3), Mia Stensby Kierulf, Henriette Amalie Ugland Aamodt, Ona Vegard Aurmo , Felicia Celine Tangen (2), Silje Bolstad Johansen, Vår Frøland Johansen (8), Selma Koppang Ørpen (1), Mia Vik Gabrielsen (2), Emma Margrethe Nordskog Thingvold