Vivi Storvang: – Vi skal stå på og gi alt vi har, så får vi se hvor langt det rekker – Flint

Vivi Storvang: – Vi skal stå på og gi alt vi har, så får vi se hvor langt det rekker

Neste kamp for Flint Tønsberg er i Molde Arena søndag 6. februar kl. 18.00.  Flint kommer fra en god opplevelse på onsdag i kampen mot Larvik hvor flere av ungjentene stod opp og tok ansvar i fraværet av flere av de faste spillerne som er i karantene.

Med mange spillere ute så påvirkes også treningshverdagen til laget. 

– Ja, det er litt vanskelig å få flyt i treningene når vi ikke er de samme på trening hver gang, forteller målvakt Vivi Storvang.  – Så det påvirker oss litt at så mange er ute, men vi prøver å gjøre det beste ut av det og har et ønske om å forbedre oss på hver trening uansett om vi mangler noen spillere.

– Vi får absolutt et bra treningsutbytte med få på trening, men vi får naturlig nok ikke like mye ut av det som om vi hadde vært alle sammen. 


Hvordan er stemningen i gruppa?

– Den er veldig bra.  Jeg synes ikke det har vært noen dårlig stemning av at det har vært smitte.  Spillerne tar det med et smil og jobber på og gjør det beste ut av det. 


I onsdagens kamp mot Larvik startet Flint forrykende og førte kampen.  Larvik tok etter hvert over initiativet, men en sterk sluttspurt ga et hederlig 4-målstap. 

– De unge som fikk tillit var veldig flinke, skryter Vivi.  – At de klarer å prestere under det presset, det synes jeg er veldig bra.  De gjør en veldig god kamp. 

– Karoline Müller Lislien ble banens beste og vi hadde Mari Elise Kjellemo fra rekruttlaget på høyrekant som ikke hadde trent med oss så lenge og hun setter to mål.  Jeg synes de unge prøver så godt de kan, og vi kom til mange muligheter selv om de fikk ansvar.

– Jeg synes egentlig det var mye av spillet og mange momenter i kampen som var bra.  Vi startet godt og hadde en bra andre omgang.  Spillet fungerer, vi kommer til gode muligheter, men slet litt med å sette ballen i mål.


På søndag venter Molde som har en uttalt målsetting om å kjempe helt i toppen denne sesongen.  Ambisjonene om å ta medalje fikk dog et skudd for baugen etter at de gikk på tap både mot Tertnes og Fredrikstad.  Men det skal sies at Molde stilte med et redusert mannskap i de kampene.

Nå på onsdag fikk de vist noe av sitt potensial da de tok en overbevisende 3-målsseier borte mot Fana.  I den kampen var 11-målsscorer Mona Obaidli veldig god, som hun har hatt for vane i kampene for Molde denne sesongen.  Etter at søster Anniken dro til Storhamar har Mona fått skinne og har scoret 100 mål på 13 kamper denne sesongen. 


Hva tenker du om å møte et Molde-lag som er i form?

– Vi må bare fokusere på vårt spill og prøve å utvikle oss videre med de spillerne vi har tilgjengelig.  Bare stå på og gi alt vi har, så får vi se hvor langt det rekker, sier Vivi.

– Jeg tror og håper at vi kan gjenta innsatsen mot Larvik, det er det som er intensjonen.  Vi må bare gi alt og ikke gi opp.  Stå opp for hverandre og ha det gøy.  Det mener jeg bestemt at vi skal klare å få til. 


Hvordan påvirker koronaen gleden med å trene og spille håndball?

– Jeg synes fortsatt at det er gøy.  Jeg er også typen som spiller håndball for å ha det gøy.  Så for meg har ikke det gjort noe eller betydd noe.  Det er litt mer testing og litt mindre trykk på noen av treningene siden vi mangler spillere.  Men jeg synes det fremdeles er gøy å være på trening, forsikrer hun.