Malin Lundemo fortsetter i Flint fram til 2024 – Flint

Malin Lundemo fortsetter i Flint fram til 2024

Malin har vært en viktig spiller på og utenfor banen. På banen har hun bidratt med fart, energi og uttallige scoringer. Utenfor banen er Malin en bunnsolid person som nyter medspillerne og trenernes store respekt. Derfor blir vi ekstra glad for at hun velger å fortsette i Flint fram til 2024.

Malin har stor tro på Flint og dette har vært avgjørende for hennes beslutning. Det å prestere på et bra nivå har vært viktig. Men vel så viktig er det med trivsel og hyggelige medspillere. Det har vært topp i Flint. Dyktige trenere er også viktig sammen med unge medspillere som kommer til å utvikle seg masse neste sesong. Potensialet i laget er stooort og dette ønsker hun å ta del i.

Men du er ikke redd for at vi skal rykke ned i 1 divisjon ? «Vi ligger jo ikke så bra an. Men skulle det skje at vi rykker ned så trenger ikke det nødvendigvis å være negativt. I en sånn situasjon ville det bli enklere for våre unge spillere å spille på seg mer selvtillit og ta de nødvendige stegene. Selv om målet vårt selvsagt er å spille i eliteserien også neste sesong.»

Nå venter det en kamp mot Larvik. Vi har hele 11 spillere ute pga Covid. Hva tenker du om det ? «Vi skal kjempe på til siste sekund. Vi gir aldri opp, -selv om vi gjerne skulle unngått å ha så mange satt ut pga Covid. Vi ble nok veldig overrasket over at kampen ikke ble utsatt. Men det tar vi heller som en utfordring avslutter Malin med et lurt smil.»

Vi ønsker Malin masse lykke til med de 2 neste årene i Flint drakta.

Malin Lundemo !