Zaynab: – Etter så mange tap var det supermorsomt å vinne! – Flint

Zaynab: – Etter så mange tap var det supermorsomt å vinne!

Det er dagen etter Flints første hjemmeseier i ny arena.  Og fortsatt sitter smilet løst hos alle som er glade i Flint.  Etter flere skuffende resultater denne sesongen smakte det godt med en seier foran lagets trofaste supportere.  

Det var litt av en snuoperasjon Flintspillerne vartet opp med i går.  Fra 18-målstap mot Sola på onsdag hvor svært lite fungerte, til en taktisk godt gjennomført kamp som endte med 25-24 seier over Byåsen.

Banens beste spiller, Zaynab Elmrani setter her ord på følelsene dagen derpå.

– Vi var veldig frustrerte etter tapet for Sola og var veldig motiverte for å finne løsninger som kunne løfte oss til kampen mot Byåsen. På treningene har vi forsøkt å løse de oppgavene som vi misset på i Sola-kampen, forteller Zaynab.  


I serieåpningen i høst ble det Flintseier 24-21 over Byåsen. 

Hadde dere tro på poeng også i går?

– Ja! I og med at vi slo Byåsen i Trondheim visste vi at det var mulig å ta hjem seieren. Vi har en kjedelig hjemmestatistikk, men vi hadde allikevel trua på seier, understreker hun.  

– Vi har alltid en positiv stemning i forkant av kampene, også i går.  Det er viktig å ha det litt moro samtidig som vi har fokus på det vi skal gjøre ute på banen.  


Du fikk tidlig noen redninger, hvor viktig var det for deg?

– Det er alltid viktig for en målvakt å få til redninger fra start – da kommer du inn i kampen på en annen måte enn hvis du feiler mye fra begynnelsen.  


Hvordan opplevde du førsteomgangen hvor det var helt jevnt, og lagene fulgte hverandre?

– Det var spennende og positivt for oss å føle at vi klarte å holde følge, og ikke bli liggende langt bak slik vi ble i kampen mot Sola. For meg var det selvfølgelig inspirerende at jeg fikk endel viktige redninger helt fra start.  

– Jeg ble frustrert en periode i andre omgang da de gikk opp i en fem-målsledelse, men heldigvis klarte vi å ro det inn til slutt.  


Si litt om dine prestasjoner mot slutten av kampen da du var en levende vegg

– Har du en bra dag, går det meste av seg selv – det er egentlig ikke så mye mer å si om det.   Når du føler det går bra kommer selvtilliten av seg selv, sier Zaynab ivrig.  


Hvor gøyalt var det å dra i land disse 2 poengene?

– Det var utrolig deilig!  Når man har tapt mange kamper på rad er det selvfølgelig supermorsomt å vinne.   Nå håper jeg at vi kommer inn i flytsonen og surfer videre på en medgangsbølge resten av sesongen, sier Flints gode sisteskanse avslutningsvis.