Flint – Sola 25-43 (12-23) – Flint

Flint – Sola 25-43 (12-23)

Med stor tenning fra start så kom alle juniorfeilene og det så virkelig stygt ut de første 10 minuttene av kampen. Da ledet Sola hele 2-9. Camilla Herrem & Co fikk den ene gavepakken etter den andre. Flint fant ikke rytmen og feilpasningene haglet. Men Flint jentene holdt motivasjonen oppe og det var imponerende. Det var også det som gjorde at Flint klarte å komme seg delvis tilbake i kampen selvom det var stor nivåforskjell på lagene. Det skiller på topp og bunn.

Flint stilte med et lag uten nøkkelspillerne Malin Lundemo, Kristiane Stormoen og Sofie Celius. Hele 6 spillere fra 2003 årgangen stod på lagoppstillingen mot tabell treer Sola. Dette gjorde at gjennomsnittsalderen ble snaue 20 år for kveldens hjemmelag. Det viste seg å bli vel tøft mot et bortelag som kjemper i toppen av eliteserien.

Torbjørn Klingvall etter kampen ;«Vi sliter med altfor mange barnesykdommer og gir bort ballen i altfor mange tilfeller. Vi er fornøyd med 25 mål framover, men veldig misfornøyd med jobben vi gjør bakover. Vi henger ikke med på tempo og står ikke opp i forsvar når Sola kommer i deres ankomst. Dette må vi rette på. Mange av jentene vil veldig mye. Når vi ikke henger med på tempo så selger vi oss for enkelt i forsvar og er for naive framover. Men, dettte er ting som vi skal rette på. Vi har mange unge spillere med stort potensiale. Som lag er jeg veldig fornøyd med hvordan jentene jobber og står sammen.»

Charlotte Iversen imponerte i forsvar mot Camilla Herrem. Den nybakte verdensmesteren forsøkte gjentatte ganger å finte bort vår høyrekant. Men Charlotte stod godt i forsvar og temmet Herrem når vi var etablerte bakover. Framover stemte det også bra for Charlotte og hun kunne notere seg for 3 scoringer. Charlotte ble fullt fortjent kåret til Flint sin beste denne kvelden.

Charlotte Iager ett av sine 3 mål

Celina Vatne fikk en tøff onsdagskveld i Rema 1000 Arena. Hun tok mye juling uten å få veldig godt betalt av dommerne for akkurat det. Celina var definivt toneangivende etter sjokkåpningen og bidro til å få laget delvis stablet på beina igjen.

Celina Vathne måtte tåle mye juling uten å få nevnverdig betalt for akkurat det.

Camilla Herrem kunne notere seg for 12 mål denne kvelden. 3 på straffe og de 9 andre kom enten i første eller andre fase av angrepsspillet. Det var rett og slett en leken verdensmester som hadde kommet til Rema 1000 Arena for å ha det gøy i kjent stil. Herrem ble kåret til Sola sin beste spiller. Ikke overraskende og fullt fortjent.

Tilskuere : 50

Utvisninger :

Sola : 4 x 2 min

Flint : 5 x 2 min

Flint Tønsberg Håndball :

Felicia Celine Tangen, Maria Kvannli, Ellen Marie Hellern Folkvord (4), Anna Klausen Jacobsen, Martine Grip Øvreberg (1), Vivi Storvang, Zaynab Elmrani, Celina Vatne (6), Julie Dybdahl (1), Sanne Løkka Hagen (2) , Charlotte Koffeld Iversen (B) (3), Andrea Varvin Fredriksen (4), Nora Asbjørnsen (1), Karoline Müller Lislien (1) og Gabi Sørvik-Hansen (2)

Sola HK :

Tonje Haug Lerstad, Guro Berland Husebø (2), Angunn Gudmestad (5), Kaja Horst Haugseng, (2) Lene Kristiansen Tveiten (3), Frøydis Seierstad Wiik (2), Johanna Fossum, Maja Magnussen (3), Live Rushfeldt Deila (4), Kristina Sirum Novak (6), Martha Barka, Pia Tomine Gundersen Furu (2), Hege Holgersen Danielsen (2) og Camilla Herrem (B) (12)