Charlotte har signert for neste sesong – Flint

Charlotte har signert for neste sesong

Alle har hørt speaker i Rema 1000 Arena legger trykk og drar ut navnet Charlotte Koffeld Iversen når høyrekanten har scoret. Ikke så rart. Det er mange som har blitt imponert over den unge jenta fra Skiptvedt. «Kjeiva» som Torbjørn Klingvall sier. Litt beskjeden, utrolig sympatisk og et flott forbilde for unge utøvere med høye mål.

Derfor blir vi ekstra glade når venstrehendte Charlotte velger å signere også for neste sesong. Men hvorfor signerte du Charlotte ? Vi ligger nest sist i eliteserien med fare for å rykke ned til 1 divisjon. «Motivasjonen min ligger i et veldig bra treningsmiljø og en utrolig dyktig trener. Jeg tror ikke det kommer til å ha så mye å si for min egen utvikling om vi spiller i eliteserien eller 1 divisjon. Begge deler hadde vært bra for meg. I eliteserien er det tøff konkurranse i hver eneste kamp. I første divisjon ville jeg kunne spille på meg mer mestringsfølelse.»

Et godt treningsmiljø har vært viktig for Charlotte

Også Norges Håndballforbund oppdaget Charlotte tidlig. Hun har deltatt på aldersbestemte landslag fra første uttak og fram til nå. Hun startet sin karriere i Skiptvedt. Deretter ble det ett år i Sarpsborg før turen gikk til Flint Tønsberg ifm studier på Wang videregående. Her ble hun med i den meget gode 2003 årgangen til Flint. I 2020/21 sesongen debuterte hun i eliteserien og spilte 10 kamper i den amputerte korona sesongen.

Charlotte har en liten drøm om å bli lærer og ser for seg å «prøvesmake» på dette yrket ved siden av livet som håndballspiller i Flint.

Vi ønsker Charlotte masse lykke til med denne og neste sesong i Flint.