D1 tar juleferie til 27 desember etter en god desember måned – Flint

D1 tar juleferie til 27 desember etter en god desember måned

Vi skal ikke legge skjul på at det har vært tungt å bytte hovedtrener midt i sesongen. Byttet ble utelukkende foretatt for å få til en endring som skal gi fornyet eliteserieplass. Valget på ny hovedtrener ble Torbjørn Klingvall.

Det har vært viktig for Torbjørn å bygge videre på det arbeidet som Zarko hadde startet. På spørsmål om vi nå får se en helt ny spillerstil så sier Torbjørn følgende ; «Nja, kan nok virke som en ny spillestil, – men det er nok mer riktig å si at vi har videreutviklet det bra arbeidet som allerede var lagt ned. Det har gitt oss et bra løft i desember. Det er fortsatt 20 dager igjen til neste seriekamp, og vi skal bli enda bedre fram til det.»

Treningsperioden i desember har vært bra med lite sykdom og derav godt oppmøte på treningene. Torbjørn fremhever spesielt jentene sin entusiasme og villighet til å være med på videreutviklingen. Dette har gitt god læring både for lag og individuelt. Tegn på at jentene lykkes bra oppleves gjennom godt humør og glede. Det er introdusert mye nytt og hjernekapasiteten hos spillerne er blitt brukt til det ytterste. Det gir resultater.

Desember har også bydd på mange harde treningsøkter. Høyt tempo sammen med tekniske øvelser har vært viktig for å kunne heve laget ytterligere. Her har jentene tatt bra steg som vi gleder oss til å se i kamp.

Nå er det velfortjent juleferie fram til 27 desember for elitelaget. Etter det fortsetter oppkjøringen mot første hjemmekamp 12 januar kl 18:00. Da kommer Sola og nybakt verdensmester Camilla Herrem på besøk i Rema 1000 Arena.

God Jul 🙂