2 Div – Sterk seier av rekruttene mot Larvik – Flint

2 Div – Sterk seier av rekruttene mot Larvik

Larvik Turn – Flint 2 29-34 ( 19-17 ) : Rekruttene stilte med et sterkt mannskap i kampen mot Larvik Turn. Med seier ville Larvik innta tetposisjon i avdelingen. Flint på den andre siden ville ligge rett over nedrykkstreken med tap. M.a.o. mye som stod på spill for begge lag denne onsdagskvelden i desember.

Flint sjokkåpnet og ledet 4-8 etter 9 minutter. Godt anført av en veldig opplagt Sanne Hagen. Men Larvik hadde spiller nummer 8, -Maja Furu Sæteren, og hun hentet inn hele forspranget nærmest på egenhånd. Flint jentene slet med timingen i forsvaret og Maja Sæteren noterte seg for hele 9 mål i første omgang for Larvik. Til pause ledet Larvik hele 19-17. En svært så målrik første omgang.

Andre omgang startet forsiktig før Flint koblet inn grepet. Det var tydelig at nå satt timingen mye bedre i forsvaret. Etter halvspilt andre omgang ledet Flint med 5 og hadde altså hentet inn hele 7 mål siden sidebytte. Flint beholdt 5 måls ledelsen resten av kampen og resulat tavlen vist 29-34 seier til Flint når sluttsignalet gikk.

Sanne Hagen er nevnt og hadde en strålende kamp. Hele 12 mål ble det på Sanne. Gabi Sørvik Hansen og Felicia Tangen blir også trukket fram av trener Torbjørn Klingvall. De løste oppgaven i treer posisjon på glimrende vis.

Flint stilte med følgende spillere : Maria Kvannli (3), Ona Aurmo, Felicia Tangen (4), Martine Øvreberg (2), Selma Ørpen, Julie Dybdahl (2), Sanne Hagen (12), Julie Borg, Charlotte Iversen (5), Vår Johansen (2), Gabi Sørvik Hansen (4), Mari Kjellemo, Synne Reiersen