Torbjørn Klingvall overtar som hovedtrener for Elitelaget. – Flint

Torbjørn Klingvall overtar som hovedtrener for Elitelaget.

P.g.a. manglende sportslige resultater og stor fare for å rykke ned til 1 divisjon har Flint besluttet å avslutte engasjementet til Zarko Pejovic som hovedtrener med umiddelbar virkning. Torbjørn Klingvall vil tre inn i en foreløpig rolle som hovedtrener i påvente av en permanent og langsiktig løsning.

Torbjørn Klingvall trener i øyeblikket klubbens 2 divisjonslag sammen med Kristian Hansen. Torbjørn vil fortsatt være innvolvert i rekruttlaget, selvom han nå overtar ansvaret for elitelaget.

Zarko har bidratt til klubben med stor entusiasme og vi er veldig takknemlig for arbeidet som er lagt ned. Vi er blitt kjent med han som en karesmatisk person som virkelig har lagt hjertet sitt i klubben. Han har også sterke følelser for elitelaget han har trent i ett og ett halvt år. Avgjørelsen har derfor vært svært vanskelig. Når det sportslige ikke lever opp til forvetningene og klubben ligger an til nedrykk så er det styrets ansvar å allikevel ta grep. Valget har falt på utskiftning av trener i et forsøk på å bevare plassen i eliteserien.