Fartsfylt D2 seier mot Runar – Flint

Fartsfylt D2 seier mot Runar

2 Divisjon : Flint – Runar 46-31 ( 23-15 )

Flint rekrutten stilte med et sterkt mannskap i «lokaloppgjøret» mot Runar. Kanskje aller mest gledlig var det å se Gabi Sørvik-Hansen tilbake på banen etter 14 måneder på sidelinjen med skade. Farten og spilleforståelsen satt som den gjorde før skaden. D2 sitt spill minnet mye om den fartsfylte håndballen som 2003 årgangen var ambassadører for under trener Kristian Hansen. Når man kombinerer Kristian Hansen med Torbjørn Klingvall som trenerteam så har spillerne alt de kan ønske seg for å oppnå god utvikling. For publikum er dette festunderholdning.

Runar hang bra med fram til 9-9 etter 15 minutter. Derifra og ut koblet Flint jentene på turboen. Det var en gjeng med løpevillige jenter på banen. Det fikk Runar merke og det var rett og slett nivåforskjell som gjorde at gjestene fra Runar ikke hang med. En av de med aller størst tempo denne kvelden var Mari Kjellemo. Fra høyre kant satt hun inn hele 10 mål. En imponerende teknikk fra høyre kant for en høyrehendt spiller. Halvparten av målene til Mari kom på rush.

Mari Kjellemo fra sin høyre kantposisjon imponerte stort med 10 mål.

Sanne Hagen sto for 9 av målene. Et voldsomt trykk i ankomsten og stor skuddstyrke gjorde hun nesten ustoppelig. Dette lover godt for elitekampen til onsdag. Felicia Tangen gjorde igjen en god kamp. Det var lett å se at 2003 jentene trivdes å spille sammen igjen. De fikk liksom aldri nok. Stillingen til pause var nemlig 23-15 og de fleste tenkte at målfesten ville roe seg i andre omgang. Men spilleglade jenter sakket ikke av på farten. De holdt rundetidene og lagde 23 mål også i andre omgang. De vel 100 fremmøtte kunne konkludere med seier 46-31 over Runar.

Sanne Hagen hadde et stort trykk i spillet sitt og var vanskelig å stoppe. 9 mål ble det på Sanne.

Flint stilte med følgende lag : Maria Kvannli, Martine Øvreberg(1), Julie Dybdahl(2), Sanne Hagen (9), Gabi Sørvik-Hansen(6), Julie Borg (1), Charlotte Fredheim (4), Marthe Hovda (5), Ona Aurmo (1), Felicia Tangen (5), Mari Kjellemo (10), Adele Kjølstad, Ulrikke Lander (2), Emma Thingvold.