Stjernespekket tropp for herrelaget på søndag mot Reistad. – Flint

Stjernespekket tropp for herrelaget på søndag mot Reistad.

Søndag er det igjen kamp for vårt nyetablerte herrelag, også denne blir spilt på hjemmebane når Reistad tar turen sørover for å forsøke å frarøve høytsvevende Flint Tøsnberg-gutter alle poengene. Kampen kan kun ses i hallen, og kampstart er 20.00 i Rema1000 Arena.

Reistad tar Søndag sin 2. tur til Tønsberg etter de sesongåpnet borte mot Tønsberg Turn i sin serieåpning. I den kampen måtte de reise slukøret nordover igjen etter 36-30 tap. Søndag, nesten 1 mnd etter de startet sesongen venter kamp nummer 2, og de har nok jobbet hardt på treningsfeltet siste måneden for å unngå nok en skrell mot et Tønsberg lag. Mot TT var det unggutten (04`) Oskar Lund-Kristiansen hos Reistad som gikk av banen kampens mest treffsikre med hele 9 mål.

Seieren mot Haugsbygd Hønefoss var en euforisk opplevelse for guttene i hvit og sort etter en veldig lang pause fra all kampaktivitet. Men seieren kostet. Ballkunstneren Søren Kallum Madsbjerg som begeistret mange av de fremmøtte Onsdag med backhand pasninger og nydelig innspill, måtte hike av banen i 2. omgang, og er ventet ute av spill noen uker. En annen publikumsfavoritt Fredrik Skarsteen måtte også hinke av banen etter strekk i leggen. Helge Grønlid med sin fryktede venstre slegge og kruttsterke strekspilleren Kristoffer Bergman Karlsen blir også og se kampen fra tribunen Søndag.

Opp av hatten har trener Stian Ferborg Andersen dratt opp noen navn som nok kan begeistre et kravstort publikum nesten like mye som de som ikke blir med denne kampen. Inn i troppen Søndag kommer Espen Holand, Kristoffer Graff-Wang, Ulrik Daae og Steffen Berg Løkkebø. Både Espen Holand og Steffen Berg Løkkebø har kamper med flagget på brystet. Steffen med fortid i Sandefjord, Follo og tyske TV Emsdetten, hadde sin siste landskamp tilbake i 2015 når Norge møtte Serbia(25-28). Espen Holand med fortid i Sandefjord og mange år som fryktet 1`er i Fyllingen sitt 5:1 forsvar, hadde sin siste landskamp tilbake i 2009 når Norge møtte Makedonia (29-30).

Flint Tønsberg gikk offensivt ut i 5:1 forsvar mot Haugsbygd på Onsdag, inn i troppen kommer en opplagt Espen Holand omtalt som ekspert i rollen. Fristende for trener Stian Ferborg Andersen og fortsette i samme taktikk?

5:1-forsvarer ble lagt, basert på troppen vi stilte med. Vi har noen nye inn i troppen denne kampen, som gjør at vi har flere strenger å spille på. Espen er hentet inn, og er en fremragende indianer (hvis det er lov å si i 2021)  i front. Om han har beholdt den samme roen som under glansdagene i Framohallen, vites heller ei. Ryktene sier at golfsvingen har preget selvtilliten, så får det bli opp til han selv å tolke dette under søndagens begivenhet. Vi gleder oss!  Kan Stian Ferborg Andersen fortelle dagen før dagen.

Espen Holand i aksjon for Fyllingen Bergen.

Steffen Berg Løkkebø kommer inn, kan han fylle tomrommet og bidra med like mye spektakulært som skadede Søren Kallum Madsbjerg?

Søren er en dansk salami. Rød pølse, med hvite smutthull spekket med glede! En artist som det selvfølgelig er surt å miste. Steffen tilfører også derimot rikelig med ro. Ryktes at hvilepulsen forblir kronisk på denne gutten. Om han inntar samme sweeper-rolle i morgen, som han viser under fotballen på onsdager, får vi stor glede av han bakover i banen. Fremover? Ikke tenk på det. Ingen grunn til bekymring.

Reistad gikk på en smell mot Tønsberg Turn i sin første kamp, hvor godt kjenner du laget vi møter?

Reistad er et ungt lag, og stiller antageligvis med flere treninger i kroppen, enn hva vi kan skimte med. Samtidig, så velger vi å si at vi foretrekker kvalitet foran kvantitet i treningshverdagen, og opparbeidelsen av overskudd skal gi oss en god prestasjon. Reistad er også et godt lag, så den kampen forteller mer om bybeboerne fra Eiktoppen og omegn. Intet annet enn imponerende!

Troppen mot Reistad:

Lars Gran, Trond Petter Kleven, Lars Vatne Christiansen, Jonas Gundersen, Anders Sperre, Ulrik Daae, Roger Ek, Jonas Bjørneseth, Kristoffer Graff-Wang, Ximo Parrilla Hernàndez, Sondre Antonsen, Epsen Holand, Marius Risvold, Steffen Berg Løkkebø.

Kampstart: 20.00  – Rema1000 Arena