Herrelaget vartet opp med fest i debutkampen – Flint

Herrelaget vartet opp med fest i debutkampen

4 div herrer : Flint – Haugsbygd Hønefoss 31-24.

De nesten 400 fremmøtte tilskuerne tok imot herrelaget som rockestjerner der de løp inn mellom pyro og lyseffekter i Rema 1000 Arena. For Haugsbygd Hønefoss var nok opplevelsen noe surralistisk. Dette var ikke en vanlig 4 divisjonskamp. Dette var debut kampen til Flint herrene og da var det invitert til fest.

Spenningen rundt Flint-laget var stor fra de på tribunen. Publikum satt seg lett nervøse ned når dommeren blåste igang oppgjøret. Hvordan skulle dette gå ? Når gutta vartet opp med en lekker flyver før det var spilt 2 minutter så tok hallen fyr. Publikum var i ekstase og forventningene steg raskt. Målet ble underkjent. Vi synes godt dommeren kunne akseptert. Målet var så fint og var en debutkamp verdig. Men dommerne var litt for ordentlige denne kvelden. Lars Vatne Christensen fikk imidlertid gleden av å åpne målprotokollen etter snaue 2 minutter. En aldri så liten historisk scoring som fikk publikum til å gå i ekstase. Det ble vartet opp med flyvere, trick skudd og backhand pasninger som vitnet om at gamle kunstner satt løst. Responsen fra publikum kom umiddelbart. Effekten på spillerene kom i takt med publikums tilrop. Gamle sirkushester var i manasjen, -det var showtime.

Roger Ek ble frispilt på strek

Fra stillingen 2-2 tok Flint gutta over kommandoen og dro ifra gjestene fra Hønefoss. #55 i mål, Lars Gran (55) fikk noen redninger og det smittet over på utespillerne. Kona til Lars kunne begynne å puste lettet ut på tribunen. Gubben og eldste mann på laget klarte seg bra i mål.

Ikke noe å si på spensten eller kantavslutningene

Ximo er trener for Gutter 2006. De fleste av elevene hans hadde møtt opp for å heie. De fikk se Ximo sette inn 10 mål og varte opp med lekent spill. Et flott forbilde for morgendagens stjerner. Fart var det også over Anders Sperre (6 mål ) og Jonas Gundersen (5 mål ). Stian Ferborg coachet mannskapet vel og alle fikk prøvd seg i debuten.

Ximo puttet ballen i mål 10 ganger denne onsdagskvelden

Mange av elitespillerne på damelaget hadde møtt opp for å heie. De var nok veldig enige at banens beste ble #11 på Flint, Ximo. Fullt fortjent og han kunne ta med seg et bocha sett som bevis på utmerkelsen i herrelagets debutkamp.

Neste hjemmekamp for Flint herrene er søndag 24.10 kl 20:00 i Rema 1000 Arena. Da venter Reistad på motsatt banehalvdel. Fy søren som vi gleder oss 🙂

Stor takk til Tønsberg Lyd og Lys som bidro med effekter til kampen. DJ Kuhne stilte også opp og lagde et dundrende lydshow i kjent stil. Vi i Flint takker 🙂 #ViLykkesSammen