Onsdag – Endelig seriestart for vårt nystartede herrelag! – Flint

Onsdag – Endelig seriestart for vårt nystartede herrelag!

Onsdag kl 20.15 i Rema1000 Arena er Haugsbygd Hønefoss første motstander når Flint Tønsberg igjen har et herrelag etter 15 års fravær.

Det er et lag proppfullt med selvtillit som skal spille sin første kamp i årets 4. divisjon hjemme i Rema1000 Arena Onsdag kveld. Laget som er nyetablert for sesongen har tiltrukket seg mange treningsvillige opp mot sesongstart, hvor det i snitt har vært på 18 deltagere. Alt fra helt ferske debutanter på håndballbanen til tidligere landslagspillere har funnet veien til hallen på treningene Onsdag kveld, og det har også vært hovedgrunnen til oppstarten til herrelaget; en sosial arena for absolutt alle som ønsker å delta kan være med. «Flest mulig, lengst mulig» gjelder absolutt også i seniorhåndballen.

Laget som kommer på besøk Onsdag er også ganske så ferske som lag, og er et samarbeid mellom 2 klubber; Haugsbygd IL og Hønefoss Sportsklubb. Nyetableringen av disse klubbene har tiltrukket seg en langt yngre stall enn Flint Tønsberg, hvor vi finner hele 11 spillere født 2000-tallet. Alders snittet på stallen til Haugsbygd Hønefoss er 23 år, uten at det bekymrer hovedtrener Stian Ferberg Andersen nevneverdig når spørsmålet er om treningsgrunnlaget til Flint Tønsberg er godt nok i årets første kamp.

– Vi har en gjeng med gaseller, med et o2-opptak selv Oskar Svendsen blir ydmyk av. Det skal løpes de 48 sekundene de orker! Ikke tenk på det! Bookmakerne har satt odds på 1.08 i over 30 mål fremover, så dessverre lite å hente på fasiten. Flere av guttene har lastet ned applikasjonen «Strava», det holder for meg. Tanken er fin, og seriøsiteten tas deretter. Treningsgrunnlaget er godkjent, og vi føler oss bedre enn vi aldri har vært!

Hvordan ønsker Flint Tønsberg og fremstå mot Haugsbygd Hønefoss?

– Her handler det ikke bare om prestasjon for min del. Vi skal fremstå som en enhet både på og utenfor banen. Vi skal tydeliggjøre at vi setter våre lagkamerater foran oss selv! Vi skal underholde på lik linje som BobbySocks i 85`. Glitter, glamour og gossip på kammerset! I all ydmykhet; Denne begivenhetsrike seansen vil det gå gjetord om i de nærmeste tiår!

Korona satt en effektiv stopper for tidlig sesongforberedelser for herrelaget vårt, og høy deltagelse har gitt gode treninger, men hvor godt forberedt er disse gutta før første kamp i 4. divisjon?

Stian Ferberg Andersen her flankert av Lars Vatne Christiansen (h.s) og Fredrik Skarsteen (v.s)

– Denne kampen handler om å komme i gang for vår del. Hvor gode forberedelsene våre har vært, vil tiden vise. Jeg føler meg trygg på at gutta har visualisert seg gjennom 2×30 intense minutter, så her er vi antagelig helt i tetsjiktet i divisjonen. Som nevnt tidligere så har vi vel flere lagbilder enn antall treninger, men velger å snu om på det – Vi stiller med en opplagt tropp! Forteller Stian Ferberg Andersen avslutningsvis.

Møt opp i Rema1000 Arena Onsdag 20.10.2021, kampstart 20:15!