Flint J16 kvalifisert til Bring 2021/22 – Flint

Flint J16 kvalifisert til Bring 2021/22

På lørdag var det «ekstra kvalifisering» til Bring serien for Flint J16. Jentene våre fikk nemlig trøbbel i første kvalifiseringsrunde og trengte et nytt forsøk. Nå stilte laget veldig godt forberedt og feide all motstand til side på en overbevisende måte og er klare for Bring serien 2021/22. Med dette har Flint både Gutter og Jenter 16 i Bringserien og Jenter 18 i Lerøyserien denne sesongen. ( Bring og Lerøy er nasjonale serier )

Flint – Birkebeineren 30-13

Med full fart ut av startblokkene så stod det 5-0 allerede etter 7 minutter. Derifra og inn var det egentlig aldri spennende, – selv om Birkebeieneren holdt avstanden på 5 mål inn til pause. Etter 25 minutter var stillingen 11-6 til Flint. I andre omgang satt Flint igjen stor fart og scoret 11 ganger før motstanderlaget fikk sitt første mål. På stillingen 22-6 etter 13 minutter i andre ommgang var all tvil parkert og Flint kunne kontrollere inn til seier 30-13.

Jackeline Wroldsen Hoksrød ble pekt ut som Flint sin beste i denne kampen. Hun lagde 7 mål og var en av jentene som virkelig bidro til det høye tempoet i Flintlaget.

Målscorere hos Flint : Jackeline Hoksrød (7), Mathilde Gjetanger (6), Ane Nyland (4), Pernille Jørgensen (3), Mathea Christiansen (3), Lisa Djupvik Jahr (2), Aurora Jørgensen (1), Fanny Falkenberg (1), Maria Petterson (1), Stine Knive (1)

Flint – Gjerpen 42-17

Gjerpen kom fra seier over Birkebeineren og kampen mot Flint ville avgjøre hvilket lag som kunne gjøre seg klare for sesongens Bring serie. Også i denne kampen hadde Flint en start som satt ut motstanderen. Fra stillingen 1-1 gikk Flint rett opp i en 5-1 ledelse og Gjerpen valgte å ta Timeout etter 6 minutter. Gjerpen fortsatte å holde på sitt 3-2-1 forsvar. Dette var en gavepakke for raske Flint jenter. Anført av en veldig god Mathilde Gjetanger, så kunne Flintlaget gå til pause med 21-10.

I andre omgang gjorde Flint jentene som i første kamp mot Birkebeineren. Høyt tempo fra start og scoret omgangens fire første mål. Da var stillingen 25-10 og det var tydelig at gjestene fra Gjerpen hadde resignert. Det imponerende med Flintlaget var at de ikke slakket av på gassen. Dette gjorde at det ble hele 42 scoringer for hjemmelaget.

Mathilde Gjetanger ble utpekt til Flint sin beste spiller i denne kampen. Med 10 scoringer var hun hærføreren som dro med seg resten av jentene og det var absolutt en fortjent og forventet utmerkelse.

Målscorere hos Flint : Mathilde Gjetanger (10), Jackeline Hoksrød (6) , Aurora Jørgensen (5), Fanny Falkenberg (5), Mathea Christiansen (4), Lisa Jahr (3), Stine Knive (2), Ane Nyland (2), Ida Røraas (2)