J16 spiller Bringkvalifisering på hjemmebane lørdag 16 oktober – Flint

J16 spiller Bringkvalifisering på hjemmebane lørdag 16 oktober

Våre G16 og J18 lag har tidligere kvalifisert seg til henholdsvis Bring og Lerøy. J16 fikk det derimot tøft i første runde og skal ut i ekstra kvalifisering til lørdag 16 oktober. Til alt overmål spilles kampene på hjemmebane.

Kvalifiseringen består av tre lag ; Gjerpen, Birkebeineren og Flint. For å ta seg videre må jentene vinne sine 2 kamper for å være sikre. En seier og en uavgjort kan også holde. Det kan også et tap og en seier. Men da blir alt veldig teoretisk. Vi tror jentene våre kommer til å dra iland 2 seire og legge all tvil til side.

De tre kampene i kvalifiseringen spilles som følger :

Kl 10:00 Flint Tønsberg – Birkebeinerne

KL 13:00 Birkebeinerne – Gjerpen

Kl 16:00 Flint Tønsberg – Gjerpen

Bring er det store målet for vårt J16 lag. Vi håper flest mulig møter opp og heier de fram til kvalifisering. #ViLykkesSammen

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Vi håper å se denne gjengen juble for deltakelse i Bringserien på lørdag