Flint Tønsberg møter Vipers på onsdag! – Flint

Flint Tønsberg møter Vipers på onsdag!

Onsdag 13. oktober kommer Champion League-mesterne til REMA 1000 Arena og kampstart er 18.00.

Link til billettsalget:  https://flint.woow.no/#!/home


I fjorårets møte med Vipers i Slagenhallen ble det borteseier 36-21.
Lagoppstilling/målscore i det oppgjøret: Celina Vatne 6, Mari Finstad Bergum 4, Aurora Aurheim 3, Synne Fossheim 2, Karoline Fahlberg 1, Eline Fagerheim 1, Elise Vedeler 1, Mia Vik Gabrielsen 1, Julie Dybdahl 1, Andrea Varvin Fredriksen 1, Nora Bugge, Zaynab Elmrani, Felicia Celine Tangen, Mia Leikvold Trapnes, Martine Grip Øvreberg.


Etter Final4-seieren i mai, har det vært store utskiftinger i Vipersstallen.

Disse spillerne har forlatt Kristiansandsklubben: Emilie Hegh Arntzen – CSM Bucuresti, Malin Aune – CSM Bucuresti, Henny Ella Reistad – Team Esbjerg HK, Linn Jørum Sulland – Lagt opp, Jeanett Kristiansen – Storhamar HK, Carolina Martene Miranda Morais – ny klubb ukjent hvilken, June Andenæs – Lagt opp og Kristine Thomassen – Oppsal.

De som er forsvunnet, er erstattet med utenlandske stjerner + trønderen Tuva som fikk din debut på A-landslaget på søndag mot Slovenia.
Ana Debelic – Astrakhanochka, Markèta Jerabkova – Thuringer HC, Isabella Gulldén – Brest Bretagne, Nerea Pena Abaurrea – Team Esbjerg HK og Tuva Ulsaker Høve – Aker HK.


Årets Vipers-utgave har ennå ikke nådd sitt fulle potensial og har startet sesongen med to tap på de tre første kampene i den innledende runden i Champions League.  Og avga poeng mot Fana, som alle vet, i seriekamp i Fana Arena 23. september.  Den kampen endte 33-33 og Fana hadde ballkontroll i kampen siste angrep uten å komme til avslutning.

Det skal sies at kampen i Bergen kom mellom to Champions League-kamper for Vipers.  Søndag 18. september slo de Sävehof i Aquarama og søndag etter kampen mot Fana møtte de Metz i Frankrike.

I forrige uke var brorparten av Vipersstallen på landslagsoppdrag og 3 av spillerne fikk sin debut på det norske landslaget:  kantspillerne Vilde Jonassen, Sunniva Næss Andersen og Tuva Ulsaker Høve. 


Også Flintspillere har deltatt på landslagssamling i forrige uke.  Celina Vatne, Charlotte Koffeld Iversen, Sanne Løkka Hagen og Karoline Müller Lislien var på samling i Kristiansand 4.-10. oktober med LK02 (Juniorlandslaget).


I morgen i REMA 1000 Arena blir det altså gjensyn med stjernegalleriet til Vipers Kristiansand.  I fjorårets møte var det spesielt en Flintspiller som blomstret og hadde en gøyal kamp.  Celina Vatne ble kåret til banens beste spiller etter å ha scoret 6 ganger på Vipersmålvaktene Evelina Eriksson og Andrea Austmo Pedersen.  Hun har ingen planer om å være beskjeden onsdag heller.

– Det blir en tøff kamp, det er ikke til å legge skjul på det, sier Celina Vatne.  – Det blir bare gøy å spille mot så gode spillere og få utfordre seg mot dem.  Det er alltid gøy å spille mot gode spillere og i år har Vipers mange utenlandske spillere, det er jo litt stas da.

– Jeg tror først og fremst at nøkkelen for oss blir å drepe tempoet i kampen.  At vi ikke prøver å legge oss på Vipers sitt tempo og lar de kjøre, for det er deres store styrke.  Jeg tror det blir viktig for oss å dra ned tempoet og spille bra i sammen i etablert angrep.  Ikke haste sånn og være mye mer tålmodig enn hva vi har vært tidligere, sier hun engasjert.

– Det at Vipers spilte uavgjort mot Fana viser at det virkelig er mulig for alle. Vipers kan også ha en dårlig dag.  Vi er bare nødt til å utfordre de og så får vi se hvordan de står imot vårt angrepsspill.


– Det er stort at Norge har verdens beste klubb.  Det er gøy at vi som ligger litt lenger nede på tabellen og ønsker å utfordre de med tida, at vi har mulighet til å kjenne på nivået som er ute i Europa. 

– Jeg ønsker å bidra til at det blir en jevn kamp, det er ingenting annet vi vil enn å vinne kamper.  I kampen i fjor var det mye knot, vi klarte ikke å spille så godt i sammen i den kampen, det skal vi gjøre på onsdag, lover bakspilleren avslutningsvis. 

Billettbestilling:

App store:

https://apps.apple.com/no/app/flint-t%C3%B8nsberg-h%C3%A5ndball-al/id1516631624?l=nb

På nett:

http://flint.woow.no/