I helgen er det klart for Lerøy-kvalifisering i Rema1000 Arena! – Flint

I helgen er det klart for Lerøy-kvalifisering i Rema1000 Arena!

Lørdag og Søndag er det endelig duket for Lerøy-håndball for våre lovende jenter på J18. Med klare ambisjoner om å kvalifisere oss etter 3 kamper på hjemmebane, stiller vi en sterk tropp selv om vi sliter med karantener og skader.

At Flint Tønsberg har hatt en imponerende 03-årgang er en dårlig bevart hemmelighet. Skur vi tiden tilbake til sesongen 2019/2020 var jentene godt i gang med Bringserien, og etter 8 kamper og like mange seire, ble alt videre spill avlyst sammen med drømmen om sluttspill. Fjorårets serie ble avlyst i sin helhet, dermed har jorda gått i bane rundt sola mange nok ganger til at jentene nå har nådd Lerøy-alder.

«Vi har mange jenter som har gledet seg veldig til Lerøy etter å ha fått avbrutt Bringserien for halvannet år siden pga covid. Der vi hadde store ambisjoner!» kan hovedtrener Kristian Hansen fortelle.

Lørdag og Søndag får vi besøk av Bergen, Elnesvågen og Strindheim i Rema1000 Arena. Under Skjærgårdslekene fikk vi 2 kamper mot Strindheim, som begge endte med seier (27-23 og 28-20). Strindheim er nok det eneste laget av de 3 vi skal møter som hovedtrener Kristian Hansen kjenner til når vi skal i gang med sesongens første målsetning for J18-laget vårt.  

«Strindheim møtte vi 2 ganger i Skjærgårdslekene med relativt jevne oppgjør som endte med 2 seire. Bergen og Elnesvågen vet vi ingenting om, så vi er spente på hva som møter oss. Spiller vi på topp skal vi ha gode muligheter i alle 3 kampene».

At full stopp i all aktivitet for bredde har fått konsekvenser med frafall har også Kristian Hansen merket, men Flint Tønsberg stiller fortsatt en sterk tropp til helges kamper.

«Foran denne sesongen har vi mistet noen jenter og det har tilkommet nye så troppen totalt sett ser veldig bra ut. Vi har noen skader og andre som er satt i karantene, men uansett skal vi stille med et godt lag med mål om å kvalifisere oss til årets Lerøy».

Jentene har forberedt seg godt de siste ukene, og Kristian Hansen kan rapportere om godt forarbeid inn mot helgen.

« Vi har siste tiden hatt gode treninger i rekruttgruppa og det er jobbet en del med samhandling både i forsvar og angrep. Når gleder jentene seg veldig til kvalifisering på hjemmebane i nye Rema1000 arena».

Avslutningsvis tror han på en spennende sesong for rekruttene våre.

«Det går mot en spennende sesong med mange muligheter for de unge Flint-jentene. Vi håper å skape god stemming på hjemmebane i helgen med forhåpentligvis mange som kommer å heier på oss!»  

Billetter til helgens Lerøy-kvalifisering får du kjøpt i vår app.

Men det er begrenset med plasser, og vi begynner allerede å bli solgt ut, så her må du være kjapp!

Link til hvor du kan kjøpe billett (under butikk i appen):

https://flint.woow.no/#!/home