Jubelhelg for Flint Tønsberg G2007 og J2007 – Flint

Jubelhelg for Flint Tønsberg G2007 og J2007

For et par helger siden var vi endelig i gang med turneringer for våre bredde lag, og G2007 som tok sølv i Haslumcup har denne helgen deltatt i Nordstrand Cup. For våre jenter på 2007 var deltagelse i Drammen Håndball Cup helgens utfordring.

I gruppespillet gikk guttene gjennom gruppespillet med tre strake seiere. Først møtte de Bækkelaget (14-10), før de storspilte mot verten Nordstrand (19-14) før de avsluttet gruppespillet med en litt kaotisk men god kamp mot Ås IL (20-16). På grunn av en del små sjuke gutter, hadde guttene med kun 1 innbytter, men en solid innsats fra hele gjengen kunne de gå ut av hallen med billett til Søndagens semifinale hvor Lier ventet. Med solid forsvarsspill og briljant angrep hadde aldri Lier noen sjanse mot Flintguttene, og når dommeren blåste kunne gutten putte hendene i været, finaleklare, etter seier 21-13. I finalen ventet et nytt møte med Nordstrand som de dagen før hadde beseiret etter solid spill. Det må ha vært heltente gutter som ikke hadde noen plan om å tape sin andre finale på 2 uker, og etter endt spill viste tavla helgens mest overbevisende seier 19-7 i A-sluttspillet! Med en målforskjell på 93-60 ble det en utrolig morsom helg for guttene på 07. Gratulerer!

For jentene på 07 har det vært en hektisk helg med mange kamper. I gruppespillet venter 4 kamper, mot henholdsvis Stjørdals-Blink IL, Son Håndballklubb, Åssiden IF og Strømsgodset.  Med 4 seiere og en målforskjell på 61-25! var det ingen lag som var i nærheten av å matche 07-jentene i gruppespillet. Før jentene kunne reise hjem for dagen hadde de nok krefter til å feie Konnerud av banen i kvartfinalen 19-4 og Urædd Tigers var Søndagens Semifinale motstander. Med kampstart 08.46 var det nok trøtte jenter som entret banen etter gårsdagens kraftanstrengelse, og de kom treigt i gang og oppgjøret ble nok mer spennende enn hva de hadde håpet på, men kunne tilslutt juble over finaleplass etter 12-10 seier. I finalen ventet Ull/Kisa som sto med 1 tap og 3 seire i gruppespillet. Tapet kom mot nettopp semifinalemotstander Urædd Tigers, som Flint beseiret i Semifinalen. Med god tid til å våkne etter en tidlig semifinale var seieren aldri truet, og jentene kunne heve den jevneste pokalen over hode etter 10-6 seier. Gratulerer!