2 runde NM – Det blir mange debutanter mot ROS på tirsdag – Flint

2 runde NM – Det blir mange debutanter mot ROS på tirsdag

På tirsdag spiller vi vår første offisielle kamp på over 7 måneder. For 2 år siden nådde vi en semifinale i NM. Den gangen spilte vi i 1 divisjon. Nå spiller vi i eliteserien og skal bryne oss på 3 divisjonslaget ROS. Vi er kommet til andre runde i NM. På papiret skal dette være en «enkel» kamp. Men så er det dette med Cup, -her kan alt skje.

Zarko : «Det er mange som gleder seg til vår første offisielle kamp. Det er lenge siden sist. Det blir mange debutanter. Dvs. de har deltatt i treningskamper, -men har enda ikke spilt en offisiell kamp i den hvite drakten. Vi vil forberede oss som for en eliteseriekamp. Dette blir også en viktig test før første Rema 1000 kamp den 1 september mot Byåsen. «

Kampen starter 19:00 på tirsdag og spilles i ROS Arena. Endelig er vi igang igjen.

Zarko og damene gleder seg til første offisielle kamp på over 7 måneder.