Synne Fossheim går til Molde Elite

Flint og Molde har blitt enige om en overgang for Synne Fossheim. Synne har hatt noen flotte år i Flint. Hun har vært en stor bidragsyter til at laget nå spiller i Eliteserien. Molde har vært i stort behov av en strekspiller etter at en av deres 2 linjer valgte å legge opp. Ifjor endte Molde på en 5 plass med 14 poeng. 7 flere enn laget fra Tønsberg. For en spiller med ambisjoner så var Molde en mulighet hun svært gjerne ville ta. En forutsetning for overgangen var at Flint ikke skulle bli sportslig skadelidende. Vi kommer snart tilbake til hva dette betyr.

Synne sliter seg gjennom forsvaret til Vipers

Sammen med Mari Finstad Bergum var Synne en av målgarantistene i opprykk sesongen 2019/20 med hele 39 mål. Samarbeidet med hennes gode venninne Mari har vært et av varemerkene. Mari dro til Frankrike. Synne valgte rosenes by. Nordvestlandet er eksotisk det også. Språket er dessuten enklere.

Synne sin styrke er helt klart forsvar. Mål bakover teller like mye som mål framover. Her har Synne gjort en solid innsats og vært en viktig bidragsyter til å sikre Rema 1000 poeng. . Samtidig kunne hun notere seg for 14 mål framover i korona sesongen 2020/21.

Flint Tønsberg mister en god strekspiller og en fantastisk flott person. Synne har de holdningene man bare må bli glad i. Derfor var det heller ikke veldig vanskelig å bidra til at hun kunne få sitt ønske oppfylt. I neste uke bærer det til Molde etter en rask tur hjemom til Raufoss for vår kjære strekspiller.

Vi ønsker Synne masse lykke til. Vi sees i Rema 1000 Arena 26 september kl 18:00. Måtte det beste hjemmelaget vinne.

Synne jubler i den hvite drakten. Snart byttes den ut med blått.