3 Flint lag skal ut i Bring- og Lerøykvalifisering. – Flint

3 Flint lag skal ut i Bring- og Lerøykvalifisering.

Etter at Bring og Lerøyserien ble avlyst forrige sesong, kan vi endelig se frem til ny kvalifisering som forhåpentligvis ender med at vi har et guttelag og et jentelag i Bringserien, og et lag i Lerøyserien.

For G16 skal Flint Tønsberg være arrangør for pulje 12, hvor Ski og Åkra kommer på besøk. Ettersom det bare er 3 lag i puljen er sjansen god for at vi skal kvalifisere oss, da de 2 beste er kvalifisert og 3. plassen i gruppen får mulighet i en ekstrakvalifisering 2.-3. Oktober.

Kampene skal spilles 5. September, henholdsvis 10.00, 13.00 og 16.00. Nøtterøy er byens andre lag som skal forsøke å kvalifisere seg og skal reise til Kristiansand hvor de møter tøff mostand i Kristiansand TH, Jardar og Fana.

Marinko Kurtovic og G16 skal ut i Bring kvalifisering

Vårt J16 lag som har fått ny trener i Sølve Sundrehagen, skal ta båten over fjorden for å møte Sarpsborg, Vikhammar HK og Tasta i gruppe 19. For våre jenter blir det kamp 11. og 12. September med avsatte tidspunkt 12.00,13.30, 16.30 og 18.00 Lørdag og 10.00 og 11.30 Søndag. Gledelig er det at Tønsberg Turn også skal ut i kvalifisering til Bringserien. TT er trukket i pulje 2 og møter Bjørnar, Bækkelaget Elite og Elverum.

Vårt Lerøylag (J18 ) som blir ledet at Kristian Hansen er trukket i pulje 4, og vi skal også her være arrangør. Lagene som tar turen til Tønsberg er Elnesvågen, Bergen og Strindheim. Kampene skal spilles 11. og 12. September, med avsatte tidspunkt 12.00, 13.30, 16.30 og 18.00 Lørdag, og 10.00 og 11.30 Søndag. Tønsberg Turn stiller også lag i kvalifiseringen til årets Lerøyserie, og møter Sverreborg og Fjellhamar i sin gruppe 16.

Vi stiller med sterkt mannskap i årets Lerøyserie og vi håper mange tar turen til hallen for å heie frem våre unge lovende jenter og gutter.